Smrad válek projede Českou republikou

Rok 1938, 1968 a 2015 budou naprosto totožné roky, protože po silnicích a dálnicích České republiky v letošních roce budou uhánět opět bojová, vojenská, údajně spřátelená vozidla. S tím rozdílem, že tato vozidla budou americká, která se zúčastnila válek v Jugoslávii, Afganistánu, Iráku a Libyi. Tato vojenská vozidla jsou ještě v současné době cítit smradem válek a smrti. Doufejme, že čtyřdenní pobyt se nestane stejný jako v roce 1938 nebo 1968 a nezůstanou tu americká bojová vozidla sedm let jako v prvním případě nebo jako v druhém případě na ,,věčné časy „

Chtějí nám vedoucí představitelé vojenské a agresivní aliance NATO, která páchá války na celém světě předvést, že jejich vojenská technika umí jezdit po českých dálnicích a silnicích ?  Nebo chtějí zastrašit civilní obyvatelstvo jako bylo zastrašeno tanky Hitlerovskými vojsky v roce 1938 nebo tanky Varšavské smlouvy v roce 1968 ?  Protože Rusko a jeho představitelé, zejména ruský prezident Vladimír Putin se této alegorické přehlídce musí dost nahlas smát. Z hlediska zastrašování vůči Rusku to bude jen šaškárna a estráda,  ze které bude ruský prezident Vladimír Putin ležet na zádech  a popadat se smíchy za břicho.

Jsem ale přesvědčen, že po dálnici D47 nevydrží průjezd těchto těžkých vozidel a že stavba této dálnice, obzvláště mosty na D47 by mohly způsobit, že nám tady toto železo v podobě zničeného šrotu zůstane, a to proto, že politická a údajně demokratická garnitura České republiky nechává stavět nové dálnice, které se rozpadají hned po její dostavbě.

Proč tato technika není přesouvána vlakem ?  Zřejmě nám určití lidé chtějí dokázat, že americký smrad válek umí jezdit po dálnicích. Jsem přesvědčen, že většina lidí v České republice si toto umí představit, protože to známe z let před rokem 1989, kdy se tady bojová technika starého totalitního Sovětského svazu takto přesouvala a nebylo nám to vůbec příjemné. Ale také si určitě většina lidí myslí, že kdyby západ opět napadl Rusko, skončí tato bojová technika západu na prvním sněhu a mrazu v Rusku, jako tomu bylo při 2. Světové válce napadením vojsky Adolfa Hitlera.

Jsem přesvědčen, že tento týden nastaly v politice velké globální, politické, pozitivní změny díky vzniku nové čínské banky a zapojení se takových států jako je Anglie, Německo, Francie, Itálie, ale i Austrálie, že hegemon USA s válečnou politikou zmizí z našeho života a tento nesmyslný válečný konvoj projede naposledy Evropou, protože každý normální člověk chce mír, lásku a práci, kterou bude mít rád, ale určitě nechce bojovat či válčit, jak to chtěly elity z celého světa v minulosti.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Malý | pátek 20.3.2015 13:52 | karma článku: 39,53 | přečteno: 2517x