Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Rusko bombarduje v Sýrii tábory CIA nebo IS?

Toto současné dění v Sýrii má souvislost s uprchlickou krizí, o které jsem chtěl psát v tomto článku.

Je dobře, že se celý svět dozvěděl z mainstreamových médií, že Rusko začalo bombardovat výcvikové tábory, které financovala CIA v Sýrii. Paradoxně se objevila kritika, že ruské stíhačky začaly bombardovat tyto špatné cíle, tzv. ,,hodné teroristy“. Realita je taková, že v těchto táborech byly založeny organizace ISIS či ISIL, ze kterých vznikl Islámský stát, což přiznaly i Spojené státy, respektive Barack Obama. Služebníci amerických zájmů, spíše světových oligarchů, se nám snaží vysvětlit skrze mainstream, že jsou to hodní bojovníci bojující za demokracii. Asi tak stejní bojovníci jako byl Usama Bin Ladin, kterého také financovaly Spojené státy skrze CIA před vpádem vojsk Sovětského svazu do Afganistanu. V tomto státě podporovala a financovala tato tajná americká služba hodné bojovníky, kteří měli vyvolat nepokoje v bývalých státech SSSR sousedící s touto zemí. Pro změnu se tito bojovníci o pár let později proměnili v teroristickou organizaci Al- Káidu. Je zajímavé, jak se tito opoziční žoldáci bojující za údajnou demokracii, které Spojené státy financují a cvičí skrze CIA, přemění vždy na teroristy a vznikne uskupení jako je Al-Káida či IS.

Zřejmě soudruzi z Washingtonu udělali někde chybu.

 Obdobný scénář byl i v Kosovu, Čečensku, Gruzii, Libyi a na Ukrajině. Stejné násilné převraty režimů páchaly Spojené státy skrze CIA v desítkách zemí světa, a proto položím otázku lidem, kteří obhajují politiku západu.

Financoval snad prezident Putin levicovou opozici ve státech západu a snažil se páchat krvavé převraty a občanské války v údajně demokratických státech, kde slouží politické loutky příkazům z Washingtonu či Bruselu?

Celý svět už je informován, jakou politiku šířily Spojené státy a Evropská unie. Byla to politika, o které jsem psal v minulém článku ,,Přichází konec nadvlády světových oligarchů, Kabaly, Iluminátů či světové mafie“. Dle mého názoru a dle faktů, které se odehrávají ve světě a poukazují na ně i alternativní média, připravovali světoví oligarchové, Kabala, Ilumináti či největší celosvětová sionistická mafie. Ta vlastní nadnárodní korporace, skrze které financuje veškeré násilné převraty a občanské války v Asii, Jižní a Střední Americe, Africe, Blízkém východě a v Evropě.

Položme si otázku. Jak je možné, že se migranti z Blízkého východu rozhodli utíkat před válkami v Libyi a Sýrii, které začaly v roce 2011, až po čtyřech letech v takovém množství? Dle mého názoru to bylo plánované odvedení pozornosti tímto chaosem před plánovanou 3. světovou válkou proti Rusku, která je doufejme zažehnána, i když zanikající zlo bude na Blízkém východě ještě hodně dlouho stěkat a vyhrožovat. Myslím si, že toto jednotné rozhodnutí migrace do Evropy v roce 2015, financuje tato celosvětová mafie. Věřím, že plány světových oligarchů už nebudou uskutečněny a tak jejich bývalé loutky v EU nemají jiné řešení uprchlické krize. Každý stát si tento problém bude muset vyřešit sám bez pomoci bruselských byrokratů, kteří akorát ničí suveréni státy Evropy a jejich kultury svými příkazy a zákazy.

Jsem přesvědčen, že občané ČR budou vnímat problém uprchlické krize minimálně, protože nikdo nemůže držet uprchlíky násilím na území České republiky, pokud tady nechtějí být. O to je více pozitivní ta informace, že Česká republika a Maďarsko začaly spolupracovat na ochraně vnějších hranic států střední Evropy V4. A jestli nám tuto politiku kvót bude Brusel vnucovat násilím, v budoucnu tito uprchlíci stejně odejdou do Německa či Anglie, čímž také argumentuje vláda ČR a prezident ČR Miloš Zeman. Jsem přesvědčen, že demokracie vypadá jinak, a ne tak, jak nám ji předvádí politika Bruselu. Tím je diktátorská EU odsouzena ke svému zániku.

Na závěr se vracím k válce v Sýrii. Jsem přesvědčen, že pár lidí z amerického kongresu a z NATO, bude ještě nějakou dobu páchat kritiku ruských stíhaček, ale později se přidají Spojené státy k likvidaci Islámského státu, který je tajnou armádou Kabaly páchající všechno zlo na světě. Spojené státy přeci nemohou dopustit to, aby jen Rusko zachránilo svět před terorismem, protože by zůstal pohled na Spojené státy takový, že tam, kde zahájí válku, způsobí jen chaos, vraždění, utrpení a nepořádek.

Dle mého názoru jsou možné tyto scénáře. Může to být stejný scénář jako za 2. světové války, kdy se Spojené státy přidaly k osvobození Evropy, aby východ nezískal ekonomický vliv nad celou Evropou. Historie se nám stále opakuje a tím se elity prozrazují, jak manipulují s lidstvem. Kdyby přeci jenom nastala ta varianta, že se budou na ničení Islámského státu podílet jen státy Asie, Evropy a Blízkého východu, začne tento světadíl následně spolupracovat ve všech oblastech a celá Euroasie bude nejstabilnější a nejbezpečnější kontinent na světě, kde jsou německé technologie i levné ruské zdroje energií, což nechce celosvětová mafie prostřednictvím válečné politiky Spojených států dopustit. A proto se za posledních 100 let odehrály dvě světové války, kde byl agresorem západ a ze kterých profitovaly nadnárodní korporace světových oligarchů. Pokud NATO a Bílý dům budou ještě sloužit tomuto zlu, mohou vykonstruovat skrze občanskou válku v Sýrii globální válku v Evropě mezi Ruskem a USA, což včera bylo řečeno v evropském parlamentu francouzským prezidentem Hollandem a tato informace byla odvysílána na ČT 24.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Malý | čtvrtek 8.10.2015 9:00 | karma článku: 35,46 | přečteno: 1382x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Za jeden krok vpřed dva vzad. Západní rozhodnutí jsou pomalá, říká Zelenskyj

20. května 2024  20:46

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj si v interview s agenturou Reuters postěžoval na pomalá...

Absurdní! Nehorázné! Izrael a USA odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32

Izraelský premiér Netanjahu prohlásil, že žádost hlavního prokurátora Mezinárodního trestního soudu...

„Z platu za práci pro stát nevyžiju.“ Zaměstnanci soudů míří do stávky

20. května 2024

Premium Vláda má další problém. Po učitelích a zemědělcích budou stávkovat i zaměstnanci soudů....

Prokurátor soudu v Haagu požádal o zatykače na Netanjahua a lídry Hamásu

20. května 2024  13:31,  aktualizováno  19:38

Hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan v pondělí požádal o vydání...

byt s terasou
byt s terasou

Velvarská, Horoměřice, okres Praha-západ
7 450 000 Kč

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik