Paní učitelko Petro Štěpánová

Reaguji na vaše vystoupení pro DVTV (zdroj viz níže). Víte, proč lidé reagují na vaše názory tak negativním způsobem?

Musím Vás informovat, že nejen komunisté vyhrožovali lidem, jak jste uvedla pro DVTV, s čímž souhlasím, ale byli to hlavně nacisté, kteří vyhrožovali a vraždili v mnohem větším rozsahu po celém světě. A to nejen v letech 1939 až 1945, ale i v roce 2014 na Ukrajině, což děti zřejmě neučíte.

Slušní lidé reagují na to, že podporujete vyučovací metody polopravd a jsou rozhořčeni, že neučíte desetileté děti tu pravdu, že Washington financoval nacistické monstrum Pravý sektor na Majdanu, jak přiznala náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nuland. Vaše jednostranné vzdělávání dětí, které mohou být vychováni systémem ,,vymývání mozků“, respektive západní propagandou, mohou tyto děti poznamenat nenávistí uměle vyvolanou vůči Rusku. Musím Vám sdělit, že to nebyli jen Američané, kteří osvobodili v roce 1945 Československo. Vaše polopravda pobouřila většinu českého národa stejně tak, jako pobouřili český národ komunisté, kteří nám vnucovali, že Československo osvobodil jen Sovětský Svaz. Vaše metody jsou totožné z vyučovacími metodami před rokem 1989, pouze naopak.

Co byste měla učit na základní škole je to, proč přišli vojáci Ruské federace na Krym. Západ podpořil a financoval nacistický násilný převrat na Ukrajině, kde nacisté z Pravého sektoru hajlovali a vraždili ruskou menšinu v Oděse, jak je uvedeno ve francouzském dokumentárním filmu ,,Masky revoluce“. Nadále bylo zastaveno zásobování Pravým sektorem na Krym a ruská menšina byla určena k fyzické likvidaci vyhladověním na Krymu. Z tohoto důvodu musel prezident Ruské federace Vladimír Putin zasáhnout na tomto poloostrově, aby nedošlo k tisícům vraždám ruských Ukrajinců. Kvůli těmto agresivním akcím a vraždám podporovaným Washingtonem a Bruselem, jste zapomněla říci dětem, že ta vaše hodná osvobozující Amerika podporuje nacistické vraždění od roku 2014 v Evropě. Jsem přesvědčen, že ve vaší škole byste mohla zařídit prezentaci níže uvedeného francouzského dokumentárního filmu, který znovu vkládám k tomuto článku.

Protože jsem přesvědčen, že vaše vzdělání a informace jsou na vysoké úrovni a víte, kdo osvobodil Československo v roce 1945, přidal jsem se k petici Jeleny Vičanové k prošetření vašich vyučovacích metod, z důvodů šíření vašich polopravd. (zdroj viz níže)

 

Zdroj :

http://video.aktualne.cz/dvtv/ucitelce-vyhrozuji-zabitim-kvuli-protiruskym-nazorum-je-to-h/r~b60e3e72dfb411e59d7b0025900fea04/

http://www.petice24.com/poadujeme_proeteni_vyuovacich_metod_uitelky_petry_tpanove

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Malý | středa 2.3.2016 11:55 | karma článku: 39,22 | přečteno: 3542x