Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Komu slouží GIBS ?

Ve svých článcích jsem se většinou zabýval globální politikou, ale dle určitých skutečností má toto téma hodně společného s tím, co se děje nejen v České republice, ale i ve světě.

Protože je toto téma v posledních dnech velmi aktuální, rozhodl jsem se napsat krátkou úvahu, která bude srozumitelná pro většinu lidí.

Odpověď na otázku komu slouží současná GIBS nebo bývalá Generální inspekce není jednoduchá, i když to tak vypadá. Měla údajně hlídat individuální selhání určitých policistů, kteří páchali trestnou činnost nebo zneužívali svou pravomoc. Tato odpověď souvisí s velkou naivitou, protože 26 let po sametové revoluci existuje více poznatků, že tomu tak není. Nebudu člověkem, který najde na tuto otázku odpověď, spíše se pozastavím nad určitými fakty a každý si může odpovědět sám.

Téměř každý z nás už ví, že v minulosti muselo pár kvalitních kriminalistů či policistů odejít od policie nebo jim to bylo doporučeno. Tito lidé se v určité fázi vyšetřování dostali k informacím, které vedly do nejvyšších pater politiky. A proto byli zastaveni, zastrašeni či odvoláni, protože přišli na to, že v ČR existuje mafie z policistů, státních zástupců, soudců a politiků, kteří sloužili někomu či něčemu, ale rozhodně to nebyly zájmy České republiky nebo zájmy občanů tohoto státu. Dle mého názoru se najde propojení právě na globální politiku a zájmy světových oligarchů, které vedou skrze politiku Spojených států a Evropské unie do nejvyšších pater české politické scény.

Je jasné, že zájem nadnárodních korporací světových oligarchů, bylo zničení několika desítek českých firem, které byly součástí soběstačnosti České republiky. Tyto české firmy vytvářely nadnárodním korporacím konkurenci, kterou bylo třeba zničit nebo ji co nejlevněji získat. Proto se po revoluci 1989 vytvořily daňové prázdniny skrze politickou elitu pro nadnárodní korporace a začaly se prodávat české firmy za pakatel těmto světovým koncernům, které vytvořily v západní Evropě téměř monopol prostřednictvím globalizace. Některý prodej byl uskutečněn jenom proto, aby se zničila a nechala zkrachovat konkurence, např. výroba čokolády v Děčíně ve firmě DIANA. Proč byly rozkrádány české banky, které rozpůjčovaly stovky miliónů korun skrze úvěry, které nikdy nebyly zaplaceny. Byl to něčí zájem, a proto neexistovala kontrola proti vytunelování českých bank. Jediná odpověď je, aby byly podhodnoceny při jejich privatizaci. Politici, kteří byli u moci a dovolili tyto kroky, by nám mohli vyprávět bestseller. Nadnárodní korporace světových oligarchů, kteří získali majetek České republiky za minimum, mají výrazný vliv na světovém trhu, odsávají finance ze států celé Evropy a financují skrze politiku USA a EU občanské války a násilné převraty v desítkách států na světě. Tyto zájmy nadnárodních korporací musela být skrze korupci vytvořena mafie i v České republice, která měla za úkol krýt určité politické kroky, respektive zlodějny. A když se našel nějaký ten poctivý kriminalista, bylo třeba vytvořit instituci, která bude ničit jeho práci či ho úplně odstavit nebo dokonce odstranit, prostě zametat důkazy největších zlodějen v neprospěch České republiky. Myslím si, že z tohoto důvodu vznikla Generální inspekce bezpečnostních sborů, dříve jen Generální inspekce.

Dle mého názoru je současná GIPS či bývalá Generální inspekce součást mafie západního světa, která nemá nic společného s demokracií a kapitalismem, ale s totalitou a korporativismem, kde má opět pár vlivných a nejbohatších lidí vliv na politiku jako za nacismu či komunismu. Bohužel se vždy najdou loutky a vlastizrádci, které této mafii za určitou sumu slouží proti zájmům daného státu.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Malý | středa 4.11.2015 16:09 | karma článku: 22,29 | přečteno: 745x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Prokurátor soudu v Haagu požádal o zatykače na Netanjahua a lídry Hamásu

20. května 2024  13:31,  aktualizováno  19:38

Hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan v pondělí požádal o vydání...

Slovenská koalice po atentátu brojí proti satiře na Zomri, prý šíří nenávist

20. května 2024  19:32

Od chvíle, kdy útočník v Handlové postřelil slovenského premiéra Roberta Fica, se jeho koaliční...

Vadná krev zabila v Británii tisíce lidí, vlády to chtěly utajit, tvrdí vyšetřování

20. května 2024  18:40,  aktualizováno  19:08

Kvůli kontaminované krvi se v Británii mezi lety 1970 a 1991 infikovalo HIV či žloutenkou přes 30...

Jsme na dostřel ANO, řekl Vondra. Chce porazit „Putinovy užitečné idioty“

20. května 2024  11:36,  aktualizováno 

Europoslanec a místopředseda ODS Alexandr Vondra řekl, že koalice SPOLU je „na dostřel“ hnutí ANO....

Vyhrajte super-prémiové pokračovací mléko BEBA SUPREMEpro 2
Vyhrajte super-prémiové pokračovací mléko BEBA SUPREMEpro 2

Rádi byste vyzkoušeli nejdokonalejší recepturu pokračovacího kojeneckého mléka BEBA? Zapojte se do soutěže a vyhrajte hned 2 balení mléčné výživy...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik