Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A já bych to neřešil :) Proti gustu žádný dišputát ...když lze vínem podlévat připravované maso, klidně ať si červené lejou dámy i do coly ;)

0 0
možnosti
Foto

Lenko, jak jsem barbar - to není tajnost ty moje neznalosti, tak tedy minerálku bych do vína nedala. Ta nádoba se jmenuje , myslím, kráter - jako typ amfory, a je vskutku krásná. Přeju hezký týden:-)R^ díky za milé počtení

0 0
možnosti
Foto

Zdravímn Raduš, občas se právě nestačím divot, co lidi s vínem dělají.

0 0
možnosti
Foto

Přeji hezký den a poděkování za počtení o střiku.R^ Do vína minerálku rozhodně ne. A nejen proto, že obsahuje různé minerály, které umí s chutí zatočit, ale také z důvodu malého obsahu CO2. To stejné platí o vodě. Na Moravě se nápoji míchanému z vody a vína říká "zednický střik". Vodou si víno dříve ředili zedníci, aby se v práci (moc) neopili.:-) Dobrý a osvěžující střik, jedině z vína a sody. To ostatní je skutečně jenom degradace vína.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za doplnění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 506x
Jsem redaktorkou, milovnicí vína a začínající sommelierkou v eDegustace.tv. Moje motto: „Ani milovat, ani pít víno není možno bez lásky a hlubokého citu.“

Seznam rubrik