Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Možná že nejschůdnější cestou je najít si vinaře, kteří vína nečiří - a určitě to nejsou špatná vína:-)

0 0
možnosti
Foto

to už mi smrdí fanatismem. těch pár "molekul" živočišného původu nemůže hrát ŽÁDNÝ význam pro zdraví (když už tedy přistoupím na myšlenku prospěšnosti čistě rostlinné stravy).

Lidi (někteří) jen potřebují modlu, ideál, zjednodušující komplikovaný svět na jeenoduchý koncept, kde víra supluje rozum.;-)

0 0
možnosti
Foto

Ono to ale nemělo být myšleno fanaticky, spíš s lehkou nadsázkou. Podle mě, nic se nemá přehánět. Takže až sama jím maso minimálně, tak u vína to fakt řešit nehodlám.

0 0
možnosti
Foto

Jako nejlepší řešení bych viděl: nepít, nejíst, nedýchat!

0 0
možnosti
LV

L73u82k57a36s 92V76o77l84f

4. 8. 2016 15:48

Veganske/vegetarianske vino je vždy oznaceno. Listkem z hvezd. Například zde http://www.taberna.cz/detail/verdejo-2014-parra-jimenez-1016538/

0 0
možnosti
Foto

Vegetariani byvaji casto i abstinenti ...

0 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Ale i tak se najdou něktěří, co si občas tu skleničku dají.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jste tedy vegany či vegetariány, asi nejlepším řešením je navštívit přímo vinařský provoz a nechat si vysvětlit, jak čiření probíhá....a pak se jít na nejbližší louku napást.

0 0
možnosti
Foto

A k tomu si vzít to víno ;-D.

1 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 506x
Jsem redaktorkou, milovnicí vína a začínající sommelierkou v eDegustace.tv. Moje motto: „Ani milovat, ani pít víno není možno bez lásky a hlubokého citu.“

Seznam rubrik