Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lenko, tak zase po době zdravím... a libuji si, jaký tu máme krásný přehled... přeju hezké jaro aR^:-)

0 0
možnosti
VM

V18l53a60d78a 73M15u20s73i52l

12. 4. 2016 15:53

Clenek je hezky...

Pokud by si autorka prostuovala prace prof MUDr Samanka a pani docentky Urbanove, pak by zjhistila, ze jak cervena tak i bila m vina obsahuji rersveratrol.

Toto chemicke individuum pusobi proti chrobam cev a proti infaktum. Prokazanme je to u vervenych vin z Framncie a pak u bilych vin ze znojemske oblasti

0 0
možnosti
VM

V10l15a33d47a 38M92u23s29i98l

12. 4. 2016 15:50

Domnivam se, ze jste to spatna prostudovala...

V cervenbem vine je jeste tanin...Dela trpkost a snad i trocxhu horkost...

0 0
možnosti

J87a65n 37Č55e30k46a59l

12. 4. 2016 15:42

Článek zajímavý, ale brzdil bych tu generalizaci "všichni ho pijeme, všichni ho milujeme"... ;-D

0 0
možnosti
Foto

panečku...samé dobroty obsahuje ;)

0 0
možnosti
Foto

zajímavé a přehledné R^

díky :-)

1 0
možnosti
VB

Pro mě laika,dobře srozumitelně napsané,stojí za to přečíst.R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za pěknou pochvalu. Tak doufám, že i koštujete nejenom čtete :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem redaktorkou, milovnicí vína a začínající sommelierkou v eDegustace.tv. Moje motto: „Ani milovat, ani pít víno není možno bez lásky a hlubokého citu.“

Seznam rubrik