Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konopí není o nic větší droga než třeba cigarety, pivo nebo cukr.

1 0
možnosti

Já jsem se na ten pořád dívala a MUDr. Vyzula opakoval jednu mantru pořád dokola nepodloženou žádnými fakty, a to, že je prý u nás dostupná léčba konopím, byl vrchol jeho drzostí. Lékaři ani léčbu konopím nepředepisují, protože vědí, že pacienti na to nemají.

7 0
možnosti

Jen malá technická - celou dobu jsem marně přemýšlel, co to tak může být "respirační doba".;-D Myslíte expirační?

0 0
možnosti

Máte samozřejmě pravdu, že jsem to napsal nesprávně. Má být expirační. Omlouvám se.

0 0
možnosti

Tak dobrý komentář to byl a pak najednou to podvazování nádorů. Ach Bože... :-/

2 2
možnosti

Dr. vyzula je onkolog. A právě onkologové v zájmu nepřerušenosti toků peněz od farmaceutických firem již jeden hon prováděli. A to právě kvůli podvazování nádorů. Proto jsem to tam dal a trvám si na tom.

13 1
možnosti

Když není Vážený, tak bych nepsal ani Vy/Vás. ;-)

1 0
možnosti

J55a26n 20R30á17ž

10. 12. 2017 12:22

Vizula je zřejmě největší omyl, který se na kandidátkách Hnutí ANO zjevil. A jako Brňák velice nelibě nesu, že byl právě na Jihomoravské kandidátce. Domnívám se, že to bylo na přimý pokyn pana Faltýnka, jehož ženu údajně léčil. Jinak se to vysvětlit nedá.

10 0
možnosti

J88a70n 11R21á26ž

10. 12. 2017 12:24

Za to měkké "i" ve jméně se panu poslanci omlouvám!

1 0
možnosti

J57a13n 97K96o52z66á40k

10. 12. 2017 0:43

Může mi někdo říct jméno doktora(Mudr), který v politice nezblbnul? Jejich hrabivost je nad průměrem populace.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Tu devitalizaci bych do toho nemichal, jednak to je mimo kontext zbytku clanku a druhak to vypada, ze mate informace jenom z medialniho honu na devitalizaci a legendy o uzasne lecbe, kterou znicila farmaceuticka, pripadne lekarska mafie. Dr. Fortyn byl uzasne zdatny operater. Devitalizace ale do klinickych testu na natlak medii jit nemela. A klinicke testy ji nepodporily. Na tom prasecim modelu, na kterem to take testovali, meli poradne analyzovat mechanismus devitalizace. Jit bez toho do klinickych testu na medialni natlak je jednou z pricin, proc se to dale nerozvijelo, kdyz klinicke testy nic neukazaly ... a misto toho zije legenda o legendarni devitalizaci.

3 4
možnosti

Tu devitalizaci rakovinových nádorů jsem do svého článku zahrnul proto, abych na názorném příkladu ukázal způsob blokování jakékoliv potenciálně léčebné metody špičkami lékařské obce, která by jakkoliv ohrozila obchod se syntetickými léky a toky peněz od farmaceutických firem prostitujícím politikům a lékařům, pro které jejich zisky jsou víc, než zdraví a život pacientů. Totéž, co se dělo okolo metody doktora Fortyna se děje i okolo léčebného konopí. V 50. a 60. letech jsme byli světovou mocností ve výzkumu léčebných účinků konopí. Dnes jsme, díky zmíněnému druhu lékařů a politiků na jeho konci. Klinické testy neukázaly neukázaly svůj účinek proto, protože SÚKL a špičky Onkologické společnosti se postaraly o to, aby se k Dr. Fortynovi dostaly pouze a jedině ty případy, kde již skutečně každá snaha byla marná. Ostatně, proč to najednou nyní funguje v USA? A proč je i u nás možné najít chyrurgy, kteří tyto operace tajně a za úplatu provádějí?

8 3
možnosti

Naše tzv. osvícená doba je mj. stav, kdy se ryzí pravdu doví jen část zainteresovaných aktérů, pro ostatní zbude stokrát přežvýkaný bluf rovnající se lži, v lepším případě nápoji z mnohokrát použitého čajového sáčku. Kdyby lidé věděli, jak s nimi zametá většina bankéřů, pojišťováků, farmaceutů, lékařů, obchodníků a nekonečné řady dalších hokynářů se strachem, okamžitě by vypukla revoluce. Lidi, nenechejte se ohlupovat líbivými řečmi zlodějů a lhářů z povolání puštěných ze řetězu, protože je jen málo těch, kteří myslí na to, jak by lidem pomohli, ale mnoho těch, kterým jde v prvé řadě o vaše peníze. Kapitalizmus je totiž nejlepším systémem, jak vydělat peníze, ale pravidelně selhává při jejich rozdělování neboli za socializmu kradli všichni, ale málo, za kapitalizmu krade několik, ale mnoho. Čím výš, tím víc.

3 1
možnosti

Je zajímavé, že po vstupu do sněmovny či senátu 99,9% poslanců, ačkoliv dříve to byli docela slušní lidé, zcela zmagoří. Pan doktor Vyzula nijak nevybočuje z trendu.

20 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik