Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

ANO, bude líp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zlatej Julínek s Cikrtem, Hegerem a Kalouskem.

6 12
možnosti
VM

V32l97a50d46a 68M39u95s18i80l

9. 12. 2017 13:27

Nevim jak to myslite...

Pan profgesor zil v Hradci Kralove a v Praze...Asi nevi, ze prakticti lůekari jezdi po navstevach v okruhu 101, 20, 30 kilometru ctverecnych...

Tvrzeni ze pravni doba je 5 hodin denne je podivneR^

0 0
možnosti
VK

Naprosto s Vámi souhlasím. S "větrnými mlýny" ve zdravotnictví se potýkám dlouhodobě. Vystihl jste podstatu, ale ne celou. Je to horší, než si myslíte. Psal jsem o tom ve svém článku "Jsme ve třetí světové válce" zde na blogu.

A pokud se týká rakoviny, její léčba je dávno vyřešená a přesto se užívají devastující postupy, které nemohou nic vyléčit.

I na roztroušenou sklerózu existují metody, které pacientovi pomohou. V nejhorším případě uleví, ale často dokáží vrátil pacienta do života a postaví ho i na nohy. Pokud chcete, kontaktujte mne - třeba jen pro výměnu názorů. Ale možná, že budu moci být Vaší dceři prospěšný. Nabízím nezištnou (bezplatnou) pomoc. Kontakt najdete na http://www.jakseuzdravit.cz. Zde na blogu jsem musel kontakty na sebe smazat, abych si nedělal reklamu.

17 0
možnosti
JH

Bez ohledu na podstatu blogu, tak vaše konstatování "že léčba rakoviny je dávno vyřešena" nemyslíte vážně, že? Lidé smýšlející, jako vy, jsou pro nemocné nebezpeční!

1 0
možnosti
MC

Na pořad Máte slovo jsem se dívala ale nedovedla jsem se dívat do konce. Na panu Vyzulovi bylo vidět že v žádném případě nebyl připraven, Jílková to je kapitola sama pro sebe, tu měli vyměnit už dávno ale co tam předvedl Mudr. CSc to bylo na přezdržku. Doufám že je na něj rodina hrdá.Rv

26 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JP

J51i64ř46í 73P71l47í42v59a

8. 12. 2017 18:59

Schizofrenie je dosud záhada a může ji nastartovat cokoliv. Znám případ, kdy u mladého muže vypukla v předvánočním shonu a pak se její projevy zesilovaly vždy okolo Vánoc. Takže doporučuji psychologovi Jeronýmu Klimešovi, aby navrhl zákaz Vánoc a represe, kdyby je někdo slavil.

Do pořadu si paní Jílková přivedla i tzv. vyléčeného alkoholika, kterého bylo každému líto - protože vůbec nevypadal vyléčený. Vystavila ho nechtěně posměchu. Jeho dojemný příběh o marihuaně z něho nemohla vytáhnout. Zajímavější by byl příběh, jak se stal alkoholikem. Připomnělo mi to příběh jistého "vyléčeného" drogově závislého jménem Vacek, ve skutečnosti podvodníka, kterého si, myslím že M.Kalousek, přivedl před léty na ministerstvo, aby bojoval proti drogám.

13 0
možnosti
OP

R^ Ti lidé na straně Vyzuly byli všichni neuvěřitelně zmagořen, paní moderátorka celkem také hodně a jen doufám, že si toho diváci všimli

12 1
možnosti
VM

V73l77a77d25a 21M16u40s48i42l

9. 12. 2017 11:36

Vysvetlete púrosim vyraz zmagoren...

0 4
možnosti
MB

Nejsem priznivcem ani mekkych drog, nicmene v pripadech, kdy pomahaji zmirnit utrpeni nemocneho cloveka, jejich aplikaci chapu a plne schvaluji. Preji Vasi dceri a Vam hodne sil a jen to nejlepsi.

61 0
možnosti
JV

Koukala jsem na to a myslela na vas a vasi nemocnou dceru. Rikala jsem si, ze si ten Vyzula dela z lidi jako jste vy snad srandu. Ten porad byl opravdu velmi divny, ti odpurci legalizace mi pripadali jako sekta!

40 1
možnosti
KS

K73a85r31l61a 65S17u93c26h50á

8. 12. 2017 16:57

jo, to jsou ti akademici, tituly sbírají jak na běžícím pásu

14 1
možnosti
KC

Paní Karlo, kdyby jen to, ale dnes mezi námi běhá tolik lidí se zaplaceným titulem, že nevíte nikde a nikdy, jednáte-li s akademikem nebo s gaunerem!

2 0
možnosti
MP

Pan doktor Vyzula ani neumí vést vlastní kliniku pravidelně chodíme na rakovinové K9 a tam vás klidně lékař objedná na 8:00 A přijdete na řadu ve 12:00 nebo V

jednu nebo dokonce posledně se nám stalo ve 15 :00 odpoledne A pan doktor Vyzula se na to dívá jako pán asi

jako senátor .

27 0
možnosti

Pane Majzlíku!

Je to trochu jinak s tím konopím. Je to moc výhodný kšeft. A proto ta povolování tak dlouho trvají.

Vyzula je Vyzula! Odmítá odložit eRecepty, i kdyby to znamenalo krach zdravotní péče! Asi sedm tisíc lékařů zatím o eRecept nepožádalo. Po jejich násilné implantaci do zdravotnictví tak nejspíš ubudou tisíce lékařů v provozu. Myslíte, že jich máme tolik, že je tak snadno vyháníme?

:-)

17 4
možnosti
Foto

Proč se ptáte pana Majzlíka, proboha?

4 1
možnosti