Diskuse

Zatanči

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tančím ráda, ale málokdy do rytmu s mojí hudební hluchotou. Manžel tančit umí a asi by ho to taneční i bavilo.....Nápad super R^

0 0
možnosti
MV

Dani, to nevadí, my to máme s manželem taky rozdělené. Já slyším a on si pamatuje figury :-). Báječně to funguje :-))

0 0
možnosti
Foto

R^Radost i pohyb sám je prospěšný tělu i duchu.;-);-D

0 0
možnosti
Foto

Taky si, Soni, myslím, že to tak je. A já nejsem sportovec s podstaty, můj Honza už vůbec ne, tak místo na tenis a na lyže máme ten parket a to "je ono". A radost s tím jde ruku v ruce :-)

0 0
možnosti
Foto

Ten název blogu sis vypůjčila od Nohavici?;-) Ať se vám s Honzou krásně tančí až do konce zivotaV

1 0
možnosti
Foto

To je tak,když nejdřív vlezu do diskuse a pak jdu teprve číst blog..jasneze Jarek!;-D

0 0
možnosti
KT

Já už se omezuji pouze na tanec s myší.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Kláro, že jste se zastavila. Jsem dost ráda, že se nepouštíte do tance s vlky. S myší je to bezpečnější...i když...při vašem obdivuhodném tempu...

0 0
možnosti
DS

Trošku, malinko jsem vám, Jani, zazáviděla (ale hezky a současně vám popřála, ať si to užíváteV), ale pak jsem si vzpomněla na svůj, každodenně, naplněný taneční pořádek, ať je jakékoliv roční období. Vem si to. Začínám ranním foxtrotem na toaletu a za běhu řeším, čí potřeba je akutnější. Pak je to tak trochu odzemek, to abych nás co nejrychleji vypravila do našich "zaměstnání". Potom je to čardáš, to když mi dojde, že je nejvyšší čas dojet pro malého. cestou mezi školkou a autem si s malým zatančíme polku, občas ve skákavé verzi, to když jsou louže. Po příchodu tančím valčík tu s koštětem, tu s vysavačem, ale zvládám přitom i disko figury, to když věším a sundávám prádlo. U plotny si dám chvíli mambo, občas i sambu a šimi (z břišních tanců), to když ze sebe setřesávám hladovce a jinou "havěť". Tak ob den či dva si taneční pořádek zpestřím i blues kolem žehlícího prkna. Den zakončím valzem mezi poházenýma hračkama a oblečením. Všechcny tance prokládám tu posilováním při zdvíhání našeho živého (20kg) závaží a protahovacími cviky z yogy, to když se po něčem natahuji či sloužím jako prolézačka. Uznej, že ač bych hrozně ráda, už není, kam co přidat. Ale neboj, jednak jsem si to tak vybrala a druhak věřím, že za pár let přibude čas si s panem Stárkem zopakovat pár zapomenutých figur... a nejen těch V

3 0
možnosti

No, a to nejzajímavější jste vynechala!:-D:-D

1 0
možnosti
VF

Trošku, trošičku jsem zazáviděla, ale moc Vám fandím. Já si s láskou (a koštětem) zatančím jen valčíky při přenosu Novoročního koncertu z Vídně. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, sama jsem zvědavá, jak to budeme časově zvládat třikrát týdně :-). Musím uznat, že s koštětem mi to jde doma moc dobře. snad, že má jen jednu "nohu" a nezavazí tolik?

Jste hodná, že jste se, Věrko, stavila. Díky.

1 0
možnosti
Foto

správně...je třeba být aktivní v každém ročním období:-)

1 0
možnosti
Foto

Vidíš, i pivko k té taneční sezoně patří.

0 0
možnosti
Foto

R^Ackoli jsem sam tanecne drevo nevidane, tak tohle Vam moc preju, Jani. Musi to byt fantasticke.:-)

1 0
možnosti
Foto

To, Honzo, na začátku říkáme všichni...že to nepůjde a že jsme polena :-)). A ono to nakone jde. Je ale pravda, že každému sedne něco jiného na zimu a tmu máme různé fígle :-)). Jaký je ten váš?

1 0
možnosti
Foto

Tos mi připomněla, že za dva týdny mne čeká maturitní ples. "Vyfasovala" jsem tanečníka, který prý údajně v životě nechodil do tanečních. Tak to nevím jak ten waltz při tanečku učitelů a studentů zvládneme.8-o Jo a mám klasický problém, ještě jsem nevymyslela garderóbu.;-D

1 0
možnosti
Foto

Pavli, upřímně si myslím, že takový pěkný waltzový ploužák bude účinný, elegantní a plesu neubere na lesku a důležitosti. A maturitě už vůbec ne :-)). S těmi oblečky je to vždycky horší, líbit se studentům, to nic jednoduchého není, co? Dej vědět, jaké to bylo, fandim.

Naše mládě (to co má 202 cm) má maturitní ples v únoru. Nacvičují polonézu, waltz prý zvládneme spolu (já mám 157). Tak hlavně, aby se nám tam dětičky společenský upravily pouze přijatelně :-))

1 0
možnosti
Foto

R^Mě překvapilo už v těch puberťáckých tanečních, kolik těch figur všude je a ony to ještě zjevně nebyly všechny.:-) (A já už asi neumím nic...)

1 0
možnosti
Foto

To se, Klárko, zapomene, ale zase se to rychle do té hlavy vrací. pohybová pamět se probutí a jde to. Měla jsem to taky tak :-). Co jsem slyšela, tak v Praze často dospěláci nechodí ani ve stálých párech, domlouvají se po internetu nebo až v tanečním studiu. Určitě je to tak u tanga, ale i jinde. To asi ale jde jen ve velkém městě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.