Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

"Navzdory Síti se Jeskyně (naše životy) nestaly věcí veřejnou" Právě to si namlouváte, spousta lidí vyvěsí veškerý život na net. Píšete, jak všechno zvládáte, smířlivá, tolerantní, smiřovací...jenže mít doma dva kojence je něco jinýho než mít dospělý děti. Krafat na netu nebo na telefonu odvádí pozornost, výmluvy o multitasking jsou kecy. Asi nečtete pozorně, jinak byste znala spoustu veřejných tajemství. Ano, slova můžou zranit, rychlý soudy můžou zranit, ale to může i faleš. Někteří lidi prý stíhají všechno a uniká jim to podstatný. Nelze být na dvou místech, nelze dělat víc věcí najednou dobře, vždycky se někde švindluje. Falešná chvála nepomůže. Nepomůže ani ostré slovo. Kdo je horší a kdo lepší?

1 0
možnosti
Foto

Někdo víc věcí souběžně dělat dokáže a někdo ne. Zjevně je to tak, že já ano a vy ne. No A?

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem přemýšlela a přišla jen na samé nesmysly - vyfoukla jsem to místo Vám ? a teď už mi poraďte, jak to napravit ;-).

0 0
možnosti
DV

:-)Nic takového. Pouze zákon akce reakce. Akce (váš první jízlivý příspěvek) vyvolala stejnou (nepříjemnou) reakci opačného směru. Rada: Nevyvolávejte nepříjemné reakce. 

Nominace jako takové mě zajímají minimálně.;-)

2 0
možnosti
PC

Hezký, Jani :-)

Ale jestli ti kocouři začali pelichat až teď, tak bledá závist ... naše mainská mrcha pelichá celoročně a PŘÍŠERNĚ ... ;-(

1 0
možnosti
Foto

Naši línají vždycky "teď" a to mne z nich bere čert. Prostě svlíkají zimný výstroj. Mám chuť vyhodit barák :-), ten je pro změnu oblečený. (Kromě toho samozřejmě pelichají celý rok, abych nevyšla ze cviku, ale nemá to tu šťávu :-)).

x

Mainky jsou nádherné :-).

0 0
možnosti
Foto

Máte dar ( někdy) krásně popisovat obyčejné situace. Vypadá to, že dobře zdobíte dorty :-) Bez posledního odstavce by se mi článek moc líbil, takové  milé povídání o velké rodině...  To Vaše poučování mě ruší  - nevím proč. Poučovat diskutující, kteří zaryli do Šárky a ještě to sepsat pro ni , to je na mě příliš. Ten pán, co se v diskuzi divil, jak může mít Ivana a Šárka dítě, je podle mě nešťastná bezdětná žena - a nikdy nemůže pochopit, že my matky prostě stíháme všechno ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DV

;-D;-D;-DStíháme! I vy máte dar, paní Marcelo!R^ Za dva (pod) průměrné fotoblogy být nominována za fotografa roku!8-o To se jako dělá? Nyní prozraďte recept vy!R^

2 0
možnosti
ZS

Jani, obdivuji lidi, kteří umí upéct dort a ještě tak složitý... od jisté doby toto nechávám na odbornících:-)

0 0
možnosti
Foto

Zuzi, pokaždé si říkám, že je to naposledy...;-D;-D

0 0
možnosti
PS

Z toho popisu na mě jde hrůza, ale Vám to zřejmě vyhovuje...

1 0
možnosti
Foto

Prostě se tak sešlo 6 dětí...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 959x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.