Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Já si takto přivezla ze servisu sekačku. Po údržbě za dva tisíce jsem ji nastartovala a ona se za strašného řevu začala rozpadat... Tvářili se obdobně jako ti vaši servismaníci. My nic, my ji opravili, musela jste minimálně najet na šutr. Chvíli se pánové tvářili neústupně, pak navrhli, že mi ji zdarma opraví, když si zaplatím náhradní díl. Po další chvíli "zcela dobrovolně" přistoupili na to, že NIC platit nebudu. Někdy se to asi vyplatí být tak trochu hysterka :). Už ji mám doma a fachá, jak má.;-)

1 0
možnosti

Online, tuning - naučte se psát cizí slova.

1 0
možnosti
Foto

online napsat umím, jinak děkuji za upozornění, opraveno.

1 0
možnosti
Foto

jen bych dopředu počítal s tím, že nový telefon může stát méně, než domoct se svého práva :) Nemluvě o tom, že pokud jde o nějaký malý servis, tak na konci případného procesu může být vyhraný spor s vydanými penězi za soudního znalce v oboru elektroniky, za právníka, za soud ... a neexistující firma :)

1 0
možnosti
Foto

Víme. Jen si myslím, že právě s tímhle servisy počítají - a štve mne to. Tak jsme usoudili, že za pokus to stojí, protože mne nějak nebaví házet za hlavu až takové lumpárny,

1 0
možnosti
Foto

Budiž Vám smutnou útěchou, že tento přístup není žádnou výjimkou... :-/

0 0
možnosti
Foto

J41a80n33a 23M16a64j63o45v22á

11. 6. 2013 22:59

Děkuji. A jsem upřímně zvědavá na vývoj. Podělím se, nejspíš nejsem jediná matka onlajnistů a strom mobilovník, pokud vím, ještě chytrým křížením nevznikl. Dokonce ani ze švestky to prý nejde. A z té jde na Moravě skoro všechno ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 959x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.