Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to tak čtu, tak koukám, že já a moje žena jsme o hodně zajímavých zkušeností přišli tím, že jsme se nerozvedli. Ale asi to uděláme, střídavou péči ale budou mít naši synové. Jeden týden budou pečovat o maminku, druhý týden o mě (to bude dražší). Možná nás ale dají do děcáku (pardon, do domova důchodců).

5 0
možnosti
Foto

Nepřišli jste vůbec o nic

. Ale myšlenka je to zajímavá... Jen si pohlidejte, at děti bydlí blízko sebe a nemáte to daleko do oblíbené hospůdky;-D

1 0
možnosti
Foto

Moje zkusenost. Mam malou dceru, je ji 9 let. Stridava pece zde je pro mne "cizi slovo", ale jen proto, ze to nikdo neresi. Jina zem, jiny mrav. Ja mam vyhodu vidat moji malou kdy se mi zachce. Jeji matka je rada, nebot ze mne mala vzdy vytahne na neco na vic. Ale to jsou penize opravdu na vic, mimo vyzivne. Rad to delam, nebot vim kam prachy jdou. Jo a ze zenska pouzije prachy na vse mozne mimo deti, to je v poradku. Za dite se totiz musi platit byt, eletrika, voda, a take boty, saty, jidlo. To vse je castecne hrazeno z meho vyzivneho. Vubec mi nevadi jak penize pouzije, mala z toho vzdy dostane svuj dil a ja, kdyz s ni nekam jdu, dost casto koupim extra boty, nebo haleky, vzdyt chci aby byla hezka, cista a mela vse co potrebuje. Na zacatek roku jsem to vzdy ja, kdo ji nakoupi skolni potreby, novou tasku na veci. Takze to je takova mala stridava pece i tak. Je to vse na zodpovednosti chlapa. Nezalezi jak moc tu byvalku nemame radi, decko musi dostat vse, jako by ti dva byli spolu. Moc jsem se rozpovidal,ale s clankem souhlasim doslova a do pismene. Dite by nemelo trpet a uz trpi tim, ze ti dva se napred meli radi a ted se nenavidi, to moji male vadi nejvic. Chtela by, aby maminka a tatinek byl spolu ale v tom ji vyhovet nemohu. Tak se snazim jinak.

3 0
možnosti
Foto

Máte to dobře vymyšlené. A ty poslední tři věty by se měly tesat.R^

1 0
možnosti
Foto

R^ Já těch nesmyslů proč ne, četl tuším deset od nějaké potrhlé učitelky...jedna větší perla než druhá ... občas jsem se i nad tou "logikou" musel usmát :)

1 0
možnosti
Foto

J52a30n21a 56M33a12j29o29v83á

14. 6. 2014 23:20

Ano, četla jsem to, ale je to tak mimo, že tam za diskuse ani nechybí :-)

1 0
možnosti
Foto

Jen maličkost, máš tam překlep - výčivné:) Jinak zajímavé zamyšlení:)

1 0
možnosti
Foto

J93a22n61a 98M83a12j20o93v33á

14. 6. 2014 22:20

Zjevně potřebuji brýle i na mozek (zejména). Díky, opraveno.

0 0
možnosti
RP

Bohužel, situace, kdy žena použije peníze z alimentů na všechno možné, jen ne pro děti, je velmi častá. Proto se nedivím těm, kteří raději ty peníze zaplatí přímo a mají kontrolu nad tím, na co jsou skutečně použité :-)

1 0
možnosti
Foto

Možná nechtějí dávat peníze své ex, protože se bojí, že je nepoužije pro děti.

2 0
možnosti
Foto

J95a67n69a 25M89a82j27o38v55á

14. 6. 2014 21:40

Vítejte :-).

I to se stává. Jsme prostě všelijací lidové i nelidové;-)

2 0
možnosti
Foto

je známá pravda, že kdo děti vídá, platí výživné ochotněji. Mám ale i kamarádku, která dává svému ex peníze, aby si za dcerou přijel a vzal ji na zmrzlinu. A on ještě dceři ukradl řetízek, aby ho prodal a měl peníze. Hnus. Lidi jsou různí

0 0
možnosti
Foto

Jojo, je to všechno docela pravda

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.