Diskuse

Prodám byt 3

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

21. 3. 2011 0:32
Už jsme něco nemovitostí koupili i prodali

a jednou i vyměnili směnou smlouvou. Moje zkušenost je taková, že kupovat je lepší bez realitky, tam toho létání moc není a prodávat přes realitku, protože lidé jsou v pocitu, že realitka je cosi seriozního. Při nákupu bez realitky se dá hodně užidovat a při prodeji se dá přes realitku cena napálit a nakonec všechno si svého kosa najde. Momentálně jednu chalupu prodávám a soukromě a tak si dovolím radu, nenechávejte v Annonci svůj telefon a dejte tam jen mailovou adresu. Rozmyslete se, komu odpovíte a nechte to na intuici. Reagovat jen na nadšené zájemce, pak se nechat prosit, V případě sebemenšího podezření prodej odložit a inzerát vložit zase až za několik měsíců. Prostě prodej bez realitky je drama.

0 0
možnosti
JM

majova

21. 3. 2011 14:19
Re: Už jsme něco nemovitostí koupili i prodali

No jo, nás to taky bez realitky baví :-). Jenže spíš kupujeme (tedy teď). A telefon - ten doporučuji speciální "nemovitostní", to aby zůstalo aspoň trošku uchráněno soukromí :-). Jinak Vám moc fandím, ať se Vám chalupa dobře prodá, nejlépe s vesele-příjemným průběhem procesu :-).

0 0
možnosti
PJ

petrjukl

20. 3. 2011 20:46
Proč to píšete

stručně ... nepochopil jsem proč byl tento blog napsán.

Školení makléřů to asi není.

0 0
možnosti
JM

majova

20. 3. 2011 20:54
Re: Proč to píšete

děkuji. a stejně stručně - klidně si zapamatujte, že ho příště nemáte číst :-). Pro mne je to takový úvod před "dějstvími" o výběru. A taky jsem v tomhle svéráz - prostě si píšu co mne baví. Ráda Vás zase uvidím. A stejně fajn bude, když si budete spokojeně číst jiné blogy těch, kdo jsou Vám krevní skupinou blíž :-) :-) :-), to je přece v pohodě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 959x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.