Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Jé, ten náš kocour, rovněž ježíškovský, taky miluje odpočinek v rybízu ;-D A zalévat se mnou chodí do skleníku. Když jsem ho odtud tuhle chtěla vyhnat sprchou z hadice, vypadal, že si to užívá. Nechal se kropit, převaloval se a tetelil se blahem :-)

0 0
možnosti
Foto

Naši Ježíšci jsou naštěstí vodobojky, tak když je chci odněkud vyhnat, udělám "prší" a je to :-).

1 0
možnosti
Foto

já mám kocoury zase na skalce.:-)

0 0
možnosti
Foto

Hrajou si tam na výstavní? (děkuji)

0 0
možnosti

Děkuji kocourům za pozdrav, jsem ráda, že se jim venku líbí.  Žábu radši pusťe, u nás by měla život přetěžký - kočky by se jí bála (ona je taková statečná), pes by ji samým zájmem umolousal k smrti a k agamě do terárka ji strčit nemůžu, neb má pouštní prostředí (leda by chtěla bydlet v kleci s papouchem). A pro vás obě, Jano i Jitko, zajímavé info - http://www.novinky.cz/koktejl/304931-tajny-zivot-kocek-co-dela-vas-mazlicek-kdyz-odejde-z-domu.html - sama jsem tomu nechtěla věřit, je to překvapující.

0 0
možnosti
Foto

No pustili jsme. Hrozně jsem mu vynadala, že žabku fakt porcovat nebude, ale trošku se bojím, že to ani neměl v plánu a netušil, co mu to pod nohama pochoduje. Tak už je zase někde ve zbytku skalky. Tajný život koček je parádní, díky :-)

0 0
možnosti

Krásná kočička. Nedivím se, že se bojíte. Naše kočka žije v bytě, ale kocour Matěj žije na vsi. Už cca 2 měsíce to dělá tak, že ráno přijde, nají se a usne na gauči. K večeru se zvedne, tváří se několik hodin společensky a když vše utichne zmizí na zbytek noci. Zrovna má poraněný ocásek, někde se asi pral.

0 0
možnosti
Foto

J32a81n82a 59M95a29j19o23v20á

16. 7. 2013 23:13

Copak ti darebáci asi venku v noci páchají, co? Takový Matěj, ten by těm našim fajnovkám dal! 

x

Díky :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.