Diskuse

Chlupatej čaj

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

krásné! R^ nemám sice kočku, mám psa, ale můžu říct, že i psi..... respektive moje bernská salašová fena leze do všech bylinek.. nejraději má rozmarýn. mívala jsem obrovské fláky překrásného rozmarýnu. mívala... :-)

1 0
možnosti
Foto

Berňáci jsou náádherní.  U nás by byl pes strašně rozmazlený a to se prý nesmí...

2 0
možnosti
PC

Jano, že kočky zválejí cokoliv, co člověk někam položí - nic novýho. Mně ovšem naše vobluda chlupatá zválela majoránku NASTOJATO. Poté to zkusila s levandulí a se saturejkou ... myslíte, že s vybírala po čuchu ? ;-D

2 0
možnosti
Foto

Já vám nevím, ti naši blbouni se moc ven nedostanou, nemáte nějakou zkušenost s domácí, ven vypouštěnou kastrovanou kočkou? Pořád se bojím, že utečou, zvlášť ten jeden je hotový Kájínek :-(.

x

Já mít vybírat po čuchu, jdu rovnou po levanduli. ;-D

0 0
možnosti
AF

R^:-)

Mimochodem, echinacea je výborná při nachlazení. Řekněme, že u tvrdého nachlazení se cítíte hnusně na cca 20%. Když užíváte echinaceu, tělesný stav se výrazně zlepší, odhaduji na 80% (Jistě, nachlazení se nedá okamžitě vyléčit). U nachlazení užívám v tabletách 7-10 dnů podle potřeby, čaj se určitě dá nějak připravit.

1 0
možnosti
Foto

Díky, musím to naštudovat :-)

0 0
možnosti
Foto

Z takove malickosti udelat clanek je dost umeni. Opet jste u mne zaskrovala. R^ Zatim co ja jsem zepsul Kalouska, vy jste vytvorila mir a klid v me dusi. Ted je mi fajn.

2 0
možnosti
Foto

Franku, politiku samozřejmě sleduji. Pozorně. Částečně "musím" a částečně to prostě k životu potřebuji. Ale už se mi o ní nechce psát. Stejně by mi to nešlo dobře. Tak to nechávám šikovnějším (i vám). A já se holt motám v těch blbinách a maličkostech pro radost. Díky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 959x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.