Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Popis - spíš tvrdá kritika - generace 19-37 moc nesedí. Většinou jsou vzdělanější, mnozí studovali v zahraničí, více zcestovalí, dívají se do budoucnosti s optimismem a bez předsudků - na rozdíl od "tetek a strýců", kteří nepřekročili práh své "horní dolní".

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JK

J71i40ř79í 60K18ý36r31a

31. 1. 2018 21:11

Skvělý blog, karma !!!!!!!!!R^

2 0
možnosti
VV

Zajimalo by mne, jak to dopadlo s volbami v te obci, kde volici meli na vyber bud Milose Zemana, nebo Milose Zemana. Atake v te obci, kde byl ve druhem kole jeste ten dalsi kandidat.

Byly tam volby zneplatneny?

1 1
možnosti
Foto

Pokud to někdo dá k soudu, tak... Uvidí se. Až pak;-)

1 0
možnosti
AT

Narodil jsem se mnohem dříve, než ona zmíněná skupina, žiju v řádném manželství, bydlím bez rodičů, vychoval 2 děti. Sedí jen to, že se moc na TV nedívám .... ó hrůza! .... to bude asi ta hlavní příčina, proč jsem volil Drahoše a v prvním kole jiného, ale přece jen jednoho z nastrčenýých.

4 1
možnosti
Foto

Perfektně jste to vystihl. Karma R^

3 2
možnosti
PJ

P33e46t64r 71J44í64l61e97k

31. 1. 2018 16:57

Jsem důchodce, který většinu života prožil v socialismu. Při vzpomínce na komunisty se mi ježí zbytek vlasů. Žiji na venkově, Volím Drahoše. Ve vsi kde jsem vyrůstal - Široký Důl, dostal Zeman pouhých 33%, podobně jako ve většině okolních. .Lidé jsou tu zvyklí tvrdě makat, tudíž jsou ony vesnice krásné, přijeďte se podívat......

6 0
možnosti
Foto

Drahoš má blíže ke komunistům než Zeman.

Problém je, že o tom sám neví, jelikož mu to jeho poradci neřekli.

5 2
možnosti
IJ

I51v71a50n 38J61i30r92e29š

31. 1. 2018 15:58

Velmi přesně jste tu generaci mazánků popsal, nejvíc mě vždy pobaví ta jejich tendence, při každé jejich kritice začít mlít, jak jim něco závidíte a já osobně, při každém zaslechnutí jejich hovorů, při sledování jejich sobeckého životního stylu a trapných, povrchních hodnot děkuji Bohu, Vesmíru a vyšší moci za ten dar a výsadu - nepatřit mezi ně.

12 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 6
možnosti
JN

J82o16s45e78f 22N81i15k54l

31. 1. 2018 15:23

...Jsem přesvědčen o tom, že migrace muslimů do Evropy je zhoubou evropské civilizace. Při studiu tohoto "nejmladšího" náboženství jsem došel k závěru, že toto náboženství neuvěřitelně rychle expanduje do celého světa...doslova "ohněm a mečem"...obavy obyvatel kterékoliv křesťanské země jsou proto naprosto opodstatněné...

6 0
možnosti
Foto

Nejen toto, ale i toto je jedním z mnoha faktorů, které u mnohých jejich myšlení ovlivńuje. To vše je pak podřizováno i až řízeno dle zájmů i cílů různých zájm. skupin, kteřé s těmito faktory operují i s tím, že je to ,,v zájmu lidu", nejlépe pak až všeho;-)

3 0
možnosti
Foto

Podle výzkumu agentury Median vyplývá, že Zemanovi dali hlas především voliči ANO, KSČM, SPD a ČSSD. Zeman měl podle průzkumu velkou podporu zejména mezi lidmi nad 50 let bez maturity seniory a nezaměstnanými. Hlas mu dal každý druhý. Drahoš porazil Zemana mezi lidmi do 50 let s maturitou. Významná část voličů se rekrutuje z těch, kteří se nedokázali přenést přes normalizační zvyk pasivity a pohrdání politikou. Snaží se následkům své pasivity vyhýbat – vládnou špatní politici, protože jsme si nevybrali lepší a nekontrolovali je. Miloš Zeman jim k tomu dává jakési morální opodstatnění, když artikuluje jejich strachy, podporuje uzavřenost a sociální jistoty v duchu normalizace. Zeman poskytuje svým voličům ale i příležitost ke vzdoru a odvaze, když se postaví za svého prezidenta, který vystupuje proti politikům a jejich rozhodnutím, kteří se mu znelíbili. Stát za presidentem v jeho nespokojenosti a odporu jim může dodat falešný pocit, že už nejsou pasivní.

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik