Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore nejvíce příspěvků o tom, že voliči Zemana jsou staří nevzdělaní sledovači Barandova mají právě voliči Zemana.

Od té druhé skupiny, která volila jako já Drahoše ani od medií jsem to nikde ani nečetl ani neslyšel.

2 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 8
možnosti
Foto

Stačí projít stránky mnohých medií, ale i vysílání TV, i tzv. social. sítě až po blogy i tzv. diskuze pod nimi . Mnohdy se to příliš neliší od byvší hysterie, tehdy ofic. nazývané ,,poučení z kriz. vývoje";-D

12 3
možnosti
Foto

Drahoše volí podle průzkumu lidé, kteří tu chtějí migranty. Mluvil jsem na to téma se svými vnuky z Prahy. 24, 17, 11 let. Všichni horují pro přijetí migrantů a dokonce se zastávají i muslimů. Je to jinak uvažující generace. Jestli lépe??? to jim ukáže budoucnost.

12 5
možnosti
JJ

J25i42ř29í 32J15a27n26d80a

31. 1. 2018 13:42

Já mám obavy, jestli celý svět nevidí víc povrchně, ze své sociální bubliny. Vidím to v širší rodině. Mladá studentka, 25 let, tak trochu studuje, trochu bloumá po světě, tu si pronajme s přítelem byt v Praze, pak se rozejdou tak je 2 měsíce u maminky, pak kamarádky spolubydlící odjede na půl roku do zahraničí a je po ní volný pokoj, pak zase odjede na 1/4 roku ona.

Nikde není vlastně doma, na konkrétním místě jí nijak nezáleží. Navíc na svět kouká tak trochu povrchně očima své komunity ve stylu "jak někde studovala angličtinu a byli tam s nimi dva somálci a byli hrozně fajn", tak v čem je vlastně problém.

8 1
možnosti
Foto

Vezl jsem svou vnučku k volební místnosti. Byla volit poprvé a jinde než my. Cestou jsem se ji ptal koho bude volit. Vůbec neměla šajn o Zemanovi ani Drahošovi, protože ji politika vůbec nezajímá. Chtěla to dát Drahošovi, protože tak budou volit i spolužáci. Tak jsem ji řekl svůj názor na oba a víc jsem se neptal, ani když se vrátila od urny.

8 1
možnosti
Foto

To hodně svědčí o vaší rodině, že se vaše vnučka se o politiku nezajímá. Pokud jí to nedá škola, měla by jí to dát rodina.

0 7
možnosti
KT

No já nevím, když si vzpomenu na svoje mládí a to za hlubokého socialismu, jiná jsem nebyla. Pocit zodpovědnosti jsem pomalu nabývala až po narození dítěte, někdy po třicítce.

Znám plno mladých lidí, kteří mají vlastní názory, nenechají se příliš ovlivňovat, ale politika je zase tak moc nezajímá.

2 0
možnosti
Foto

To ano. Ovšem na onu generaci, zmíněnou autorem(mimochodem, on si její ,,označení" nevymyslel, a je to bráno i ze srovnání s jinými zeměmi, např. i USA), bylo ,,rádobysofistikovaně" cíleno již před první přímou prezidentsk. volbou u nás, tedy v ČR;-)

1 0
možnosti
AA

Váš článek je zcela mimo, jsem voličkou Jiřího Drahoše a jsem na to hrdá, je mi 43 let, v naší rodině volila většina právě p. Drahoše. Věkové rozpětí 40 - 86 let. A nebydlím u rodičů, mám vlastní dům :-)

5 4
možnosti
Foto

Tím ovšem jen potvrzujete ,,rozptyl" voličstva, který je naopak mnohými medii i ,,nezávisl.průzkumy" popírán;-)

3 1
možnosti
Foto

R^;-) Snad jen, že posun v čase se projeví i na oné Y-generaci. Jak budou schopni více vnímat realitu, a jak moc budou i oni sami. ,,zrát". Navíc, nikdo dnes nemůže predikovat další vývoj nejen u nás, ale i v EU, či ve světě vůbec. Takže, asi tak;-)

1 0
možnosti

Sorry, ale tenhle příspěvek je naprosto nechutně jednostranný. Přesně to, co mnozí vytýkají novinářům, jen v opačném gardu. Prostě ti zmanipulovaní jedinci, co volili Drahoše... a když někdo veřejně vyjádřil, že bude volit Zemana, je to člověk hodný obdivu. Proč? Nezapomněl jste náhodou, že Zemanovi vyjadřoval podporu Babiš, což je jeden z nejoblíbenějších politiků v ČR (teď neřešme proč)? Že mu vyjádřil podporu Okamura, komunisti, část ČSSD? Tedy politické strany, jejichž souhrnný elektorát dohromady představuje výraznou většinu poslanecké sněmovny? Takže žádný "hrdinismus" za vyjádření podpory Zemanovi se nekoná...

2 0
možnosti
Foto

Asi nejen Vám by neškodilo odpoutat se z roviny ,,zěměplochy". Tedy, jste-li k tomu ochoten, neřku-li toho i schopen;-)

1 1
možnosti
Foto

V61l17a44d18a 19V61a34n82e55k

31. 1. 2018 12:40

Klidně se s vámi vsadím, že kdyby vyhrál Pan profesor Drahoš, tak se gratulace s civilizované západní Evropy jen hrnou..... Zatímco Zeman po volbách zmizel..... A stejně jako marně vyhlížel po celé své ostudné období pozvání ze západu, tak stejně marně dnes vyhlíží gratulace z EU....proradná kavárna se rozšířila i v zahraničí .. v;-D

11 5
možnosti
Foto

Také ,,zeměplocha"?;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik