Proti nesmyslům je třeba se ozvat

Někteří muži se cítí býti ženami, některé ženy zase muži. Mají zapotřebí o svých niterných pocitech vykládat na veřejnosti a média jejich příběhy milují.

Někteří muži se cítí býti ženami, některé ženy zase muži. Mají zapotřebí o svých niterných pocitech vykládat na veřejnosti a média jejich příběhy milují. Vždy se v těchto článcích objevují slova jako tolerance, lidská práva a samozřejmě evropské hodnoty. Na Eurovizi tak reprezentuje Francii homosexuální marocký muslim, v minulých letech zase za Rakousko zpíval vousatý muž v ženských šatech. Budiž jím přáno. :-)

V tomto směru jsem naprosto obyčejný člověk. I když...

Jsem rodilý Jordánec, který se cítí být Čechem. 

Ovšem, bohužel nic moc pro nadšené zastánce ideologie multikulturalismu a politické korektnosti, které jsem potkával po příchodu do tehdejšího Československa. Tehdy ale ještě podporovali ideologii komunismu a boj za světlé zítřky. 

Nejsem z jejich pohledu ten správný modelový příklad. 

Nemyslím si, že je povinnosti Evropy nebo České republiky pomáhat tím, že sem přemístíme celý Blízký východ nebo Afriku. Ostatně, jakýkoli způsob pomoci není povinnost. Kdo pomůže Evropě, když bude jednou v problémech? Snad Blízký východ nebo Afrika? 

Jsem proti tomu, aby se nemohlo kritizovat jakékoli náboženství. Žádné náboženství ani menšina nestojí nad svobodou slova a projevu.

Odmítám, aby byli někteří čeští politici a vůbec všichni občané pejorativně nálepkování médií a aktivisty jen kvůli tomu, že si dovolují říci svůj, třeba i negativní, názor o jakékoli menšině a náboženství. 

Budu hlasitě protestovat proti všem dalším zákazům a regulacím, které nám všem otravují životy.  

Proti všem těmto věcem je třeba se ozvat. 

Dnes jsem už tak dlouhý text psát nechtěl a stejně se mi to zase nepovedlo. Přátelé mi říkají, abych byl na sociálních sítích aktivnější, a pak to takto dopadá. :-)

Přeji každopádně všem z vás příjemný den a slibuji, že pokud se zítra zase k něčemu dostanu, bude můj text aspoň o trochu kratší. 

Autor: Mansoor Maitah | sobota 27.4.2019 13:44 | karma článku: 19,67 | přečteno: 361x