Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

teď jsem na něco kápnul.. 90% z vás se nijak neprezentuje, poněkud se schovává za prázdnotou ani pouhou fotku nemá a to chcete někoho o něčem poučovat??? to chcete někoho moralizovat???;-D Jeřábek nebo Máca to je mi ukradený já se bavím dobře nad vámi ano nad vámi co se tu prezentují za něco lepšího ale ve skutečnosti jste bůhví co v rosolu třeba ještě horší než ti dva dohromady Rv;-D

0 3
možnosti

No, řekl bych, že ty se tu prezentuješ jako slušný psycho. Asi to sám nevnímáš, jakožto psychopat a sociopat. Ale je to tak.

3 0
možnosti
Foto

miluji ty profily bez prezentace své osobnosti a mají tu drzost někoho poučovat o názorech atd ;-D.

0 0
možnosti

To jsou zase teze ;-D Jak může mít někdo tak strašně popletené myšlení 8-o

0 0
možnosti
Foto

řekl ten nejmoudřejší ;-D (ironie)

0 0
možnosti
Foto

Můžete mi někdo říct co je normální? Mediálně žvanit o likvidaci ostatních nebo mediálně likvidovat jednotlivce????? co je horší jaký je rozdíl??? kdo je na tom hůř??? Kdo je fanatik ??? A není to tak, že jeden je fanatik vůči společnosti a druhý je fanatik vůči jednotlivci??? ????

0 2
možnosti

J68a79n 92P10u43l34e71c

28. 5. 2016 9:29

Takových Jeřábků je na internetu opravdu hodně a většinou nejsou nebezpeční ( agresivním chováním na internetu si léčí své vlastní mindráky, které mají kvůli své vlastní malosti a podle mě je to lepší, než kdyby doma mlátili manželku), ale obávám se, že dřív nebo později některý z nich nebezpečný bude a pak tu máme druhého Breivika. Třeba Jiří Jiskra patří do Bohnic už od pohledu, u něj je jen otázka času, kdy ublíží sám sobě, nebo někomu jinému.

0 0
možnosti

R67o75m11a56n 64M64á35c36a

28. 5. 2016 14:00

absolutni souhlas s Vami... proto je taky dobre, ze to CT nepodcenila...

a Jiskra? to je opravdu sila... nechat si na hrudnik vytetovat preskrtnutou mesitu... co k tomu vic dodat

1 0
možnosti

Pane Máco, toho Jeřábka jsem už dávno vypustil a nic c se objeví na diskusích nečtu. Takové samorostlé podivíny nechávám svému osudu, oni se za čas, svými přihlouplými pravdami, umlátí sami. "Pravdy" těchto trollů, které jim někdo připravuje a zřejmě jim i za ně platí, jsou tak hloupé, že je prokoukne i úplný de..l.

Jen více takových českých "vlastenců" a každý kdo není úplný moula, hned pozná odkud asi vítr fouká.

Je možná dobře, e se snažíte osvětlit, kdo to je onen Jeřábek, ale jak říkám, nereagování na něj by bylo určitě účinnější, neboť těmto lidem dělá moc dobře, když jsou předmětem zájmu.

0 0
možnosti

R70o93m83a20n 20M42á92c94a

28. 5. 2016 14:15

myslim, ze nereagovani a pasivita neni spravnym postojem...

a je fakt, ze spravna ceska vlastenecka demonstrace se neobejde bez ruskych vlajek a svatojirskych stuh

2 0
možnosti

Jeřábek je dozajista vlastenec, jako všichni jemu podobní. Sice ne český, ale pro svou širou matičku Rus bojuje za oslabení české, potažmo evropské demokracie a především solidarity až do roztrhání klávesnice.

Být vlastenec a slušný člověk je totiž úplně normální. Pokud má někdo potřebu hulákat do světa jak je slušný a jak je Čech - asi o tom potřebuje přesvědčit z nějakého důvodu ostatní a nakonec i sám sebe.

4 4
možnosti
Foto

jeden za 18 druhý bez dvou za 20 tak na mě působíte oba ;-D jeden fanatik pronásleduje druhého vzájemně ;-D a teď kdo má větší......

7 9
možnosti

Pokud autor blogu nekde nesiri myslenky o hromadnem vrazdeni názorových oponentu, tak vase srovnani je uplne mimo.

9 2
možnosti

Já rozhodně po sekání hlav nevolám, ale podle mně jste fanatik.

8 5
možnosti

T77o89m98á66š 37B87í89l30ý

27. 5. 2016 22:43

Dřív si chlapi dali po čuni před hospodou a byl klid a nikdo to dál neřešil.

Teď to má asi řešit celý národ:-/

4 0
možnosti