Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Já těm konspiračním teoriím, které zde autor spřádá, moc nerozumím. Ale pokud sám sebe přirovnává k vyorávači brambor, který něčím přispěje k diskuzi o sklizni, tak je to asi v pořádku. On vyorávač o komplexní problematice pěstování brambor, jejich distribuci a úpravě, toho také zpravidla moc neví. Ale bylo by nedemokratické mu nenechat prostor k vyjádření.

1 4
možnosti
MS

no, myslel jsem, že jsem už viděl všechno, ale tenhle blog a jeho autor, to je teda masakr.....

10 4
možnosti
MP

Výborně, takže na základě facebookových postů jednoho slabomyslného magora vyvodíme závěr, že slušní Češi představují stejné zlo jako teroristé z IS. Gratuluji.

PS: Jen tak mimochodem, zaznamenal jste už, jaké slovní průjmy jsou schopni na FB vyplodit sluníčkářští aktivisté, když s nimi někdo v něčem nesouhlasí?

14 7
možnosti
ZH

Stale dumam, kdo je to vlastne ten slunickar. Stale se mi vybavuji jen smazici se clovek na plazi :-) Tolik hatu na opalujici se lidi.....:-P

4 1
možnosti
DK

Jerabka neznam, ale vy jste opravdu ukazkovy demagogicky fanatik;-). Je mi to celkem fuk, jen nechapu, proc vam idnes porad dava prostor a dava do popredi vase blogy, ktere jdou vubec tezko docist do konce. Snad ted nebudete stalkovat me, to bych vazne nerad;-D.

17 11
možnosti
Foto

I48v14a43n 86M79a81r77e72k

27. 5. 2016 20:04

P.Máco, nestačí Vám, že jste se ztrapnil (byl by pro to i výstižnější název, ale ten by tu neprošel) s Ukrajinou . "Majdanem" batalionem "Azov" atd . Nestavte se prosím Vás do "role" oběti. po tom co jste předvedl s Ukrajinou se Vám nedá věřit ani tvrdé " i ". Rv

4 12
možnosti

Roman Maca - analytik programu Kremlin Watch neziskovky Evropske hodnoty sponzorovane US ambasadou, Sorosovou neziskovkou Open Society a dalsimi ...

... delat v Ceske republice propagandu pro cizi mocnost v napadani jejiho nepritele - jine cizi mocnosti ...

Jak by se vam libilo, kdyby tady meli Rusove svou neziskovku, sve analytiky programu Hlidame USA a neustale psaly stejne jako vy rozsahle analyzy na kazdou blbost, kdo co rekl? To by byla hruza, co? Pritom by k tomu meli jeste vic duvodu, protoze to neni Rusko, co se roztahuje po celem svet, ale vasi sponzori.

12 9
možnosti
ZB

USA a státy západní Evropy jsou naši spojenci,je tedy celkem logické,že podporují některé programy a aktivity.Tak už to mezi spojenci bývá.Pokud jde o Rusko,to má svou "neziskovku" na Hradě a mnoha lidem to nevadí...hruza,co?

12 4
možnosti
JK

Ten Jeřábek... on to asi nebude mít v hlavě úplně v pořádku

8 0
možnosti
Foto

Co Vás nutí k tomu, zabývat se tímto internetovým stalkingem ? Myslím, že byste to neměl přehánět, hraničí to s fanatismem !!Rv

7 7
možnosti
Foto

Karma R^. Na druhou stranu si ten primitiv z článku snad ani nezaslouží nějaký komentář.

9 8
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10876x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik