Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrušit senát, umlčet "žvanírnu", překopat volební systém a změnit ústavu. No a pak už budou všechny dotace po kontrolou a doplují tam, kam strana a vláda v podobě jednoho muže rozhodne, přirozeně v zájmu všeho lidu. Neb makáme pro lidi, že ano.

0 0
možnosti

P73e84t60r 62J74í61l87e12k

9. 9. 2018 18:09

Příznivcům AB zřejmě nevadí, že agroferzizace venkova a to i lesnictví změní naší zemi v poušť, prosím je, ať se více zajímají o to,se děje.

2 1
možnosti

:-)......To si pane Petře Jílku myslíte, že Agrofert se svými 5 % vlastní a pronajaté půdy mění naši zemi v poušť? Blahoslavení, ........... !

1 0
možnosti

J69a83n 26K27l58á49s13e82k

9. 9. 2018 17:57

KarmaR^

Boj proti demokracii voličům ANO fakt nevadí. Je zajímají pivo, guláš, kostelecké uzeniny a koblihy.

1 2
možnosti

R^ Babiš je až tak neskutečný lhář, že pravdu říká v podstatě jen tehdy, když se "přeřekne". Ale v této situaci už opravdu nevím, zda se mám smát, nebo brečet...

5 0
možnosti

Říká se abysme i abychom :-)

1 1
možnosti

Říká, ale “abysme” není spisovně.

2 0
možnosti
Foto

Jak pro r. 1946, tak i 2018 je nutné položit si otázku, jaké jiné alternativy tehdy a dnes existovaly. Všechny strany se kolektivně hodlaly tulit k slovanskému dubisku. A měly pádné důvody.

Boty z n.p. Svit nikdo nechtěl kromě SSSR kupovat, byly příliš drahé. A jak právě v jiném blogu jiný autor uvádí, ještě v r. 1989 sovětský trh nebyl nasycen. A jaké to odbytiště pro naše Jawy, tramvaje, trojlebusy. Za to, že jsme mohli své předražené výrobky tam prodávat, jsme nutně politicky něčím platili. Svobodou pendlovat mezi bloky, podle toho jak jsme se vyspali.

1 1
možnosti

Naše výrobky byly drahé, protože jsme měli zastaralou výrobu. Komunistická diktatura způsobila naše zaostávání za vyspělými zeměmi. Ono přimknutí se k “dubisku” mohlo být podobné tomu finskému. Komunisté zde zařídili totalitní diktaturu srovnatelnou s nacismem.

2 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš vystupuje na veřejnosti a hlavně v TV tak často a tak zasvěceně a kompetentně, že, pokud vytrvá, vyhraje volby v roce 2021 s ještě daleko výraznější převahou, což mu poskytne skvělou pozici pro prezidentskou volbu v roce 2023.

1 0
možnosti

Zatím mu preference nerostou. Volí ho ti, kteří jsou schopni naletět jeho prázdným slibům. Ale má také mnoho odpůrců, kteří ho nikdy volit nebudou.

2 0
možnosti

:-)....Pane autore, teĎ jsem sedl k počítači, než mi dcera přinese oběd, tak si trochu pročtu politiku. Pobavil jste mě! Emoce s Vámi mávají, jak testosteron s puberťákem, Navrhněte, prosím, řešení! Kalouska vynechte, vyjmenujte Vaše favority, kteří by ten Klondajk od "sameťáku" zatrhli ! !!!!!!

4 3
možnosti

Stando, pokud se chceš někomu posmívat, že s ním cloumají emoce jako s puberťákem, tak prosím uber smajlíky a vykřičníky. Pak to totiž vypadá, že emoce cloumají především s tebou.

2 1
možnosti

No, já se o demokracii v této zemi neobávám ani trochu a autorovi, který je rozrušen na nejvyšší míru je třeba nějaký přípravek s rychlým účinkem;-D;-D;-D.

3 0
možnosti

Autore běž příkladem a nepiš zde bláboly.Rv

3 1
možnosti

L32u78k66á59š 73Z42i44m78a

10. 9. 2018 14:20

Dobrý den,

ale já jdu příkladem!

Nelžu, nekradu a chovám se slušně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 648x
Jsem z malé hrdé země, ve které žije spoustu krásných a inspirujících lidí.

Ze země, která má na to být nejen rovnocenným partnerem ostatním státům Evropy, ale pro mnohé být i vzorem.

Jsem z České Republiky.

Odkud jste vy?

Seznam rubrik