Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zrušit senát, umlčet "žvanírnu", překopat volební systém a změnit ústavu. No a pak už budou všechny dotace po kontrolou a doplují tam, kam strana a vláda v podobě jednoho muže rozhodne, přirozeně v zájmu všeho lidu. Neb makáme pro lidi, že ano.

0 0
možnosti
PJ

P25e37t24r 60J37í55l83e81k

9. 9. 2018 18:09

Příznivcům AB zřejmě nevadí, že agroferzizace venkova a to i lesnictví změní naší zemi v poušť, prosím je, ať se více zajímají o to,se děje.

2 1
možnosti
SN

:-)......To si pane Petře Jílku myslíte, že Agrofert se svými 5 % vlastní a pronajaté půdy mění naši zemi v poušť? Blahoslavení, ........... !

1 0
možnosti
JK

J61a12n 26K82l90á66s28e62k

9. 9. 2018 17:57

KarmaR^

Boj proti demokracii voličům ANO fakt nevadí. Je zajímají pivo, guláš, kostelecké uzeniny a koblihy.

1 2
možnosti
ZH

R^ Babiš je až tak neskutečný lhář, že pravdu říká v podstatě jen tehdy, když se "přeřekne". Ale v této situaci už opravdu nevím, zda se mám smát, nebo brečet...

5 0
možnosti
JH

Říká se abysme i abychom :-)

1 1
možnosti

Říká, ale “abysme” není spisovně.

2 0
možnosti
Foto

Jak pro r. 1946, tak i 2018 je nutné položit si otázku, jaké jiné alternativy tehdy a dnes existovaly. Všechny strany se kolektivně hodlaly tulit k slovanskému dubisku. A měly pádné důvody.

Boty z n.p. Svit nikdo nechtěl kromě SSSR kupovat, byly příliš drahé. A jak právě v jiném blogu jiný autor uvádí, ještě v r. 1989 sovětský trh nebyl nasycen. A jaké to odbytiště pro naše Jawy, tramvaje, trojlebusy. Za to, že jsme mohli své předražené výrobky tam prodávat, jsme nutně politicky něčím platili. Svobodou pendlovat mezi bloky, podle toho jak jsme se vyspali.

1 1
možnosti

Naše výrobky byly drahé, protože jsme měli zastaralou výrobu. Komunistická diktatura způsobila naše zaostávání za vyspělými zeměmi. Ono přimknutí se k “dubisku” mohlo být podobné tomu finskému. Komunisté zde zařídili totalitní diktaturu srovnatelnou s nacismem.

2 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš vystupuje na veřejnosti a hlavně v TV tak často a tak zasvěceně a kompetentně, že, pokud vytrvá, vyhraje volby v roce 2021 s ještě daleko výraznější převahou, což mu poskytne skvělou pozici pro prezidentskou volbu v roce 2023.

1 0
možnosti

Zatím mu preference nerostou. Volí ho ti, kteří jsou schopni naletět jeho prázdným slibům. Ale má také mnoho odpůrců, kteří ho nikdy volit nebudou.

2 0
možnosti
SN

:-)....Pane autore, teĎ jsem sedl k počítači, než mi dcera přinese oběd, tak si trochu pročtu politiku. Pobavil jste mě! Emoce s Vámi mávají, jak testosteron s puberťákem, Navrhněte, prosím, řešení! Kalouska vynechte, vyjmenujte Vaše favority, kteří by ten Klondajk od "sameťáku" zatrhli ! !!!!!!

4 3
možnosti

Stando, pokud se chceš někomu posmívat, že s ním cloumají emoce jako s puberťákem, tak prosím uber smajlíky a vykřičníky. Pak to totiž vypadá, že emoce cloumají především s tebou.

2 1
možnosti
PK

No, já se o demokracii v této zemi neobávám ani trochu a autorovi, který je rozrušen na nejvyšší míru je třeba nějaký přípravek s rychlým účinkem;-D;-D;-D.

3 0
možnosti
AM

Autore běž příkladem a nepiš zde bláboly.Rv

3 1
možnosti
LZ

L96u67k55á81š 65Z25i46m26a

10. 9. 2018 14:20

Dobrý den,

ale já jdu příkladem!

Nelžu, nekradu a chovám se slušně.

0 0
možnosti