Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z České jsem odešel před15 lety a nijak mi ten ústav bankovní nechybí.

0 0
možnosti
Foto

s Českou jsem skoncoval už před 6 lety, od té doby mám účet, který mě dodnes nestál ani korunu a funguje naprosto bezvadně i bez osobních bankéřů:-)

1 0
možnosti
HA

Přesně tak, mně zrušila účet u České nová banka, vše proběhlo celkem hladce. Dostala jsem potvrzení o převodu trvalých příkazů atd. A že zůstatek na účtu převedou do 15 dnů. Samozřejmě se tak nestalo a tak jsem absolvovala to samé co autor blogu. Podle jeho popisu to bylo asi na stejné pobočce. U přepážky mi řekli, že mám osobního bankéře, a jdu do prvního patra. Na mou námitku, že u nich už nemám účet, tak nemůžu mít ani osobního bankéře, mi řekli, že účet stále běží. Ale karta už 2 týdny nefungovala a tak jsem nemohla nic vybrat ani převést. Osobní bankéř se taky divil, ale řekl mi, že na převod mají 30 dnů. Prý těch 15 tam píšou, ale interně mají 30! Aspoň mi většinu peněz okamžitě převedl do nové banky. A světe div se, když jsem měla na účtu už jen pár drobných na poplatky, tak mi ho zrušili do tří dnů. Byla jsem u nich 35 let a tahle poslední návštěva mě stála 80,- Kč - operace na přepážce. A ještě drobná poznámka - že má v názvu Česká už neznamená, že je česká.

0 0
možnosti
Foto

Řešení je prosté - odejít. Ke cti zmíněné banky nutno dodat, že jsem osobního bankéře navštívil jednou, všechno se dalo udělat přes internet. Zrušení účtu vyřídili bleskově u přepážky, osobní bankéř nebyl potřeba.

0 0
možnosti
Foto

A jé, nějak to iDnesu s mobilem nefunguje. Tak znovu:

Řešení je prosté - odejít. Ke cti zmíněné banky nutno dodat, že jsem osobního bankéře navštívil jednou, všechno se dalo udělat přes internet.

Zrušení účtu vyřídili bleskově na přepážce, osobní bankéř nebyl potřeba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 705x
Možná trochu fatalista. Nečekám na to, co přijde, jdu prostě dál a potkávám to, co mě potkat má. Svitek, který se píše tam někde nahoře je nekonečně dlouhý a všechno zlé i dobré, co se nám přihodí tady na zemi, je psáno tam nahoře.

Seznam rubrik