Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

egypttwo

18. 6. 2011 19:06
multikulturní iDnes

v článku na http://www.kusak.blog.idnes.cz v pondělí bude rozebráno, jak muslim LhoŤan tvrdí, že iDnes je multikulturní a tedy ne nezávislý a jak proto iDnes muslimovi LhoŤanovi fandí a lidi jako Kusák převádí do osobních blogů. ČTĚTE v pondělí http://www.kusak.blog.idnes.cz!!!

0 0
možnosti
VK

egypttwo

18. 6. 2011 18:48
dobrý PR II

bohužel muslim LhoŤan dokáže něco stvořit leda tak o islámu. Pokud přejde k jinému problému, je z toho paskvil hodný přinelepším pro zasmání.

0 0
možnosti
C

Camino.

18. 6. 2011 20:39
Re: dobrý PR II

Mylite se pane Kusak, pokud budu na stejne tema neco psat, napisu to asi podobne, jako Lukas;-)

0 0
možnosti
VK

egypttwo

18. 6. 2011 18:46
dobrý PR

muslim LhoŤan píše o všem možném, aby zaujal čtenáře blogu a ti si ani neuvědomili, že píše muslim.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

18. 6. 2011 16:20
nikdo vam osobne nebrani

Klidne si muzete za sve poridit ostrovni FVE system a uzivat si nezavislosti dosyta. Zadny uredni glejt k tomu nepotrebujete.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

18. 6. 2011 14:47
Měli bychom investovat do ...

Tak investujte. Kdo Vám brání ? Ale mně a moje daně do zelených nesmyslů netahejte.

0 0
možnosti
P

petr.n_22

18. 6. 2011 14:19
Do nových zdrojů..

...se investuje. Třeba takový ITER. Asi největší a nejdražší projekt všech dob, pokud vše půjde dobře, budeme mít za 50 let prakticky nevyčerpatelný zdroj, podle pesimistů koncem století. To není problém, do té doby můžou v pohodě fungovat jak konvenční, tak rychlé štěpné JE. Na dopad toho, co předvádějí němci se opravdu "těším". Už teď jsou problémy se stabilitou soustavy, a mezi odborníky není snad nikdo, kdo by nestabilní OZE podporoval, každý Vám řekne, že jde jen o politický tlak.

Pamatiji si, když jsme před pár lety stavěli malý datový převaděč, zařízení se stálou spotřebou cca 20W, v místě bez elektrické sítě. Aby jsme byli schopní zajistit spolehlivý celeroční provoz, bylo nakonec nutné instalovat skoro 800W FVE. A to nemluvím o nutnosti každé 2 roky měnit akumulátory, protože při tomto provozu dochází k velmi rychlému opotřebení.

To jen tak pro představu.

Obecně je zpátečnictví vracet se ke zdrojům s nižší energetickou hustotou, než již máme.

0 0
možnosti
A

Azgalor

18. 6. 2011 14:11
Nemá cenu

Tohle nemá cenu, vy prostě jste kavárenský filozof. Nezlobte se na mě, ale to umí hlásat každý, a málo kdo, je proti technologickému pokroku, ale to jsou tak strašně obecné kecy. Co například spáchal slavný enviromentalismus v Německu, zrušili zlé jaderné elektrárny (objektivně není výkonějšího zdroje, to musí uznat kazdý), a zajistili si větší závislost na Rusku kvůli plynu, kde chtějí brát uhlí netuším. Poněkud kontraproduktivní.

Ohledně přistěhovalců, nevidím důvod, proč by se neměli vracet zpět, popř. ti co plují lodí ze severu Afriky, proč by se neměli potopit. Ty kecy, že to je z politikcých důvodů jim stejně nikdo nevěří, prostě jezdí vycucávat náš sociální systým, zcela účelově.

0 0
možnosti
V

villík

18. 6. 2011 13:38
Mno.

Doufám, že nespatřujete spásu ve žlutých lánech řepky, modrých fotovoltaiky a pavučině větráků. 

To všechno je totiž nesmyslně organizované a je to proti zdravému rozumu.

0 0
možnosti
P

parquin

18. 6. 2011 13:21
Já s váma docela souhlasím

nebude to zadarmo a bude to bolet, ale jiná cesta, než zkoumat alternativní zdroje energie, neexistuje. Jsem zvědavý na němce, kterým to nikdo nevnucuje a sami chtějí ukázat, že to jde. Buď jim to vyjde a pak budou mít ty nejlepší technologie a logistiku a pro rozumy k nim bude jezdit celý svět. Nebo to holt nevyjde. Každopádně mne fascinuje jak u nás každý ví, že je to hloupost a nikdy to vyjít nemůže a nejraději by to němcům zakázali. Je krásně vidět, že z Německa vždycky nemusí vyjít neco jako Hitler nebo kaiser Vilém, držím jim palce (a vám taky, protože vás čeká zas všeobecné pokárání od zdejších "odborníků" na všechno;-))R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).