Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nenovak

11. 7. 2011 15:02
Pane Lhoťane, není Vám líto zbytečně promarněného času?

V nejproduktivnějším období života jste si nechal vymýt mozek a takto posedlý píšete stále o stejném tématu. Navíc svým jednání poškozujete zájmy národa, z něhož jste pošel, tedy Čechů, o čemž dobře víte. Kdybyste byl mimo psaní článků se zlými úmysly aspoň nějak výjimečně inteligentní a vzdělaný, aby si čtenář mohl, když už nic jiného, říci, že sice svým psaním úmyslně pácháte zlo, ale že jste aspoň mazaný. Tak tomu ale evidentně není. Jsem přesvědčen o tom, že by Vám stálo za to vyhledat odbornou pomoc, dokud je čas. V opačném případě svůj život probendíte kvůli této závislosti na tématu. Toto doporučení nemíním jako invektivu ale jako upřímně míněnou radu.

0 0
možnosti

Soininen

9. 7. 2011 18:54
Klid

Toto je typický jev islamizace hostitelské společnosti. Řešení tu je, zakázat praktikování islámu ve všech formách a to jak na veřejnosti, tak v soukromí. Následně, dát muslimům dát na vybranou, buď se vzdají své perverzní ideologie, nebo budou hromadně vyhoštěni, po dobrém či po zlém, to už je jedno. Samozřejmě by bylo dobré, totálně zamezit imigraci muslimů do českých zemí a nejlépe v rámci celé EU. Výrazně by se ušetřilo, neb lidé této kultury nejsou absolutně žádným přínosem pro společnost jako takovou, spíš jsou příčinou kulturního ochuzení.[>-]

1 0
možnosti
VI

Vlad IV

9. 7. 2011 11:15
V obou případech

a to jak ,,multikulturalistů,, tak ,, wahabistů,, bych navrhoval pro jistotu hned přitesat kůl.....

Nebyl to špatný zastavovací prostředek...

1 0
možnosti
VK

egypttwo

9. 7. 2011 0:21
tentokrát souhlas s LL

Samer Shehadeh kázal v mešitě v Praze podporu terorismu a boj proti demokracii a svobodám v ČR. Jeho "kázání" se dostalo před cca 2 měsíci i na veřejnost a byl z toho poprask i v médiích. Bohužel situace dle právního řádu ČR je taková, že za kázání v kostelech ap. (tedy i mešitách) nemůže být kázající popotahován či dokonce odsouzen. Což by si tento Samer zasloužil.

1 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

8. 7. 2011 23:33
Islam je zlo.

Propagaci islamu bych trestal dle islamskeho prava ... jaky je islamsky trest za propagaci pohanstvi??? at to je fer.... ;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).