Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j.cizek

12. 8. 2011 15:04
Demagogie

"Doporučuji všem aby si prohlédli následující krátké videozáznamy:" - No to snad nemyslíte vážně! Vy vytrhujete část videa z kontextu - prohlášení pana Sáňky je v originále videa zveřejněno jako důkaz, že lže.

0 0
možnosti
S

sphagnum

12. 8. 2011 11:24
Z facebooku

MK k islámu netíhl - jen ho islám zaujal svou nápadnou podivností, tak se snažil odhalit, zda na něčem tak podivném přecejen něco není. A postupně zjišťoval, že není, že to je skutečně tak zlé. Člověk nemusí hned "tíhnout" k věcem, které ho nějak zaujmou.

0 0
možnosti
JR

janulator

11. 8. 2011 21:19
A tak jsem zvědav

jak přijmete, když na Vás pražský šejch (!!) Samer Shehadeh vyhlásí Fatvu...což se může po vašich rouhačských řečech klidně stát. Ovšem kde potom budete hledat ochranu...Bůh suď!.

1 0
možnosti
AY

proctonejde

11. 8. 2011 19:47
Jeste jednu vec nemuzu

stale pochopit.... jak muzou wahabiste tvrdit bez mrknuti brvy, ze Hz. Mohammed sestavil sunnu kdyz to neni ale vubec zadna pravda, protoze sunna byla sepsana az minimalne 300 let po jeho smrti, do toho to same je ze Sariou, ktera je spojovana s Koranem, ze ti co ji nenasleduji jsou odpadlici.... proc bych mela nasledovat neco co sestavil clovek a neseslal Buh(Allah)?? Nejak nechapu.... Sunna a Saria jsou sepsany lidmi, takze muzou byt "infikovane" podobne jako Bible a Tora..... do toho vznikali postupne a postupne mohli byt prepsane "spatne"..... je pravda, ze to same se da rict o Koranu, ale Koran byl v te dobe ucen nazpamet a stale se tak deje.... u Sunny a Saria to jiz takto neni..... do toho mnoho modernich muslimu se snazi cerpat ze vsech smeru tedy ze sunny, shia, alewi, sufi atd..... jenze wahabiste NE! proc asi? ze? :-/

0 0
možnosti
S

sphagnum

12. 8. 2011 11:18
Re: Jeste jednu vec nemuzu

Milá zlatá, jenže i korán vznikl až 300 let po smrti Mohameda, takže jesti si myslíš, že ti lidé to sfalšovali, tak potom nemůžeš věřit vůbec ničemu. Každopádně sunna, sharia i Korán mají jeden a ten samý zdroj, který buď je Mohamed, nebo podvod všechno. Ber nebo zavrhni, ale vždy jako celek.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

11. 8. 2011 19:30
Za vsechno muze

petrodolar a touha po moci, slave a bohatsvi bez zadnych pravidel a bez moralky.... lidi kteri touzi po moci, slave a bohatsvi kteri ale pri te sve ceste se snazi dodrzovat pravdidla a hlavne moralni zasady me nevadi.... nejhorsi jsou pokrytci kteri jdou s chladnou hlavou pres mrtvoly.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).