Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Pro podrobnosti doporučuji francouzské zprávy v odkazech zde: http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/8594-francie-v-muslimske-casti-avignonu-zmlacen-knez.aspx a pro rejpaly ano byli to atheisti nebo křesťani kdo v muslimské čtvrti proslulé násilím a bezprávím záměrně napadli muže od pohledu vypadajícího jako mnich. nic mu neukradli jen jej skopali do bezvědomí ....

5 1
možnosti
RP

Ukradli mu mobilní telefon. Aspoň se zjistěte, co se opravdu stalo a pro to není  Eurabia nejlepší zdroj informací.

http://www.ladepeche.fr/article/2013/05/15/1626825-avignon-un-cure-passe-a-tabac-pour-son-telephone-portable.html

0 5
možnosti
RP

Byl by odkaz na výsledek šetření, podle něhož útok nejspíše (sic!) spáchali muslimové, nebo jste si to vycucal z prstu, jako tolik věcí, co píšete?

1 7
možnosti
JN

Newim co píše, ale Ty si totální vypatlanec, ikdyby si to vymyslel, tak už se to stalo 100x - nepamatujete na Paříž před pár lety? Na popud těchto incidentů kde desetitisíce muslimů rabovali okrajové části Paříže, bitky s policií, podpalování celých ulic aut. Stejně jako romové na slovensku, dávali najevo, že nám přišli zabrat zem. Newim co by měli udělat, víc aby to tupcům jako Ty došlo. Tady není co zpochybňovat, ale najít rychlé řešení. Nejsem proti turismu...ále... víte jak to myslim, doma je doma :)

8 1
možnosti
JH

J27i12ř22í 13H77o76l84ý

20. 5. 2013 13:33

Teroristy nezavírat, ale střílet. 

Islámské fanatiky nejen střílet, ale než něco provedou tak je preventivně krmit vepřovým.

7 1
možnosti
JN

Pojídání vepřového je v rozporu se židovstvím, Islám má problem s alkoholem.

4 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).