Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ak má tento primitiv české občianstvo, tak musí byť súdený podľa zákonov čr. jeho blbé reči o práve šaríja by mali byť posudzovane ako nerešpektovanie súdu a mala mu byť udelená sankcia. týchto násilných primitívov nesmieme podporovať a myslím si, že nulová tolerancia by týraným ženám pomohla.

2 0
možnosti
VB

Když je baba tak blbá a vezme si ofačovaného Arafata tak co může čekat, to samé nějaký belzebub z Ghany nebude měnit své zvyky kvůli krásným očím nějaké pohlupavé baby:-);-O

12 1
možnosti
RS

R37a30d74e35k 37S46m56i54d34t

24. 2. 2013 15:02

Není to tak jednoduché, ty holky nemaj štěstí, protože jsou třeba silný postavy a najednou krásnej milej muslim...

2 5
možnosti
ML

Až se to stane vaší známé, býválé, nebo dceři, jistě snad nebudete takovými "tvrďáky" a ukážete že jste lepší než muslimové a pomůžete, jinak jsme jen pakáž-národ. Buďme konečně dobrým národem, ne národem sobeckých volů. [>-]!!

5 1
možnosti
VK

Souhlasím s tím, že pokud se žena svobodně rozhodne pro muslima, musí si nést následky tohoto rozhodnutí sama.Měla totiž dost názorných příkladů, co to znamená.

Naopak muslima, který neuznává naše právo, bych šupem poslal do jeho země zaslíbené, kde platí právo šaria.

11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti
Foto

J16i90ř97í 71N90ě11m31e57c

24. 2. 2013 10:41

"Velká část konvertitek je muslimy bita jako žito a nemají mezi muslimy zastání, pomožte jim." 

Ano to je fakt. Nicméně, pokud kterákoliv chytrolína i po informacích, které existují, je ochotna konvertovat k islámu. Pomoz ji Pánbůh.

Ale je to její svobodné rozhodnutí a zřejmě má potřebu být týrána, bita, znásilňována a ponižována ... Chtěla muslima - má ho. Každopádně by si "to" skvěle vychutnala např.v Saudské Arábii, Jemenu, Sudánu atd. Jenže tam se muslimům žít nechce a zaplevelují nenáviděný "západ".

12 2
možnosti
Foto

Komu není rady, tomu není pomoci;-(

Toto rčení je stálá pravda:-/

13 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).