Učitelka z mateřské školy podporuje islámského radikála

Středem pozornosti v Jižních Čechách se po pronikáni komunismu do školství stává i mediální prezentování čerstvé konvertitky k islámu, která začala veřejně hájit islámského extremistu, který propaguje nejen islamizaci Čech, zavádění islámského práva, ale také vyzývá muslimy k tomu, aby se nepřizpůsobovali české společnosti.

Islámský extremista Jan Hamza Velička je známy konvertita k islámu a přítel muslimského antisemity Lukáše Větrovce, kázajícího náboženskou nenávist v brněnské mešitě, který se proslavil iniciativami na podporu šíření islámu prostřednictvím českého internetu. Velička islám nepovažuje pouze za náboženství, ale i za politickou ideologii. V předchozích letech se účastnil demonstrací na podporu islamistů v Palestině a je neúspěšným studentem islámské univerzity v Egyptě. Na českém internetu se snaží zastrašovat kritiky islámu vyhrožováním trestními oznámeními a žalobami.

Učitelka Ivana Špírkova mu vyjádřila podporu a ospravedlňuje jeho aktivity namířené proti integraci muslimů v ČR v rozhovoru, který vyšel dnes v MF DNES. Konkrétní pasáž zní:

„O tomhle nechci úplně mluvit, protože nejsem moc učená. Já jsem jen na internetu odklikla, že se mi to líbí, protože mě to oslovilo z morálního hlediska. Ten autor to nemyslí nějak radikálně, nevím, proč ho pořád napadají. Já toho člověka znám a je úplně stejný jako každý jiný, jen mu jde o hodnoty společnosti. Chce lidem nabídnout, že by mohli víc přemýšlet o tom, co se ve světě děje, zkusit se na to podívat z hlediska islámu. Ale nechce do toho nikoho nutit nebo rušit českou kulturu.“

Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

Po zjištění, že mezi přátele této učitelky patří muslimská antisemitka Erika Schönweitzová (podrobnosti zde), která označila Židy za svině a premiéra Nečase za židovskou svini, se nám vybarvuje další osoba z okruhu paní učitelky. Jistě chápu, že sdružování islamistů kolem paní učitelky vedení školy nevadí a podporuje ji. Ale teď se ukazuje, že kauza o významu sekularizace v českém školství se přelévá i do stavu, kdy je otázkou, jestli po uklidnění situace nezačne paní učitelka propagovat mezi dětmi zvyky islámského práva šaría, k jehož propagaci se přihlásila v rozhovoru?

Jsem zvědav, co nastane, pokud k tomu dojde a některý z rodičů bude poslouchat své dítě vyprávět, jak paní učitelka ve školce popisuje Židy jako prasata, opice, největší zlo na Zemi a nepřátele věřících, jak to hlásá islámské právo a korán? Bude pak mít rodič odvahu se ozvat, nebo se bude bát toho, že by ho islamisté a jejich přátelé v české společnosti zadupali do země jako rasistu, xenofoba a islamofoba?

Muslimové v Česku chtějí islámské právo šaria

Čeští muslimové si zde přejí prosadit islámské právo

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 26.3.2013 10:52 | karma článku: 35,79 | přečteno: 3343x