Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46i54ř54í 67H79a31n96s

26. 3. 2013 19:01

Bych ze slečny učitelky MŠ zas takovou Allahovu hvězdu nedělal, horší je učitelka nebo družinářka ze školy, co hupne na Ministerstvo kultury;-D....a po ní potopa.

1 7
možnosti

Islamisté mají důvod bojovat ze všech sil v České republice o udržení svého medialniho obrazu, nejen, že ovládají české mešity, ale podařilo se jim zničit jakýkoliv odpor umírněných muslimů a mediálně vytvořit obraz, že oni jsou umírnění muslimové a proto vědí, že jakmile se česká veřejnost probudí a zjistí si co jsou doopravdy zač skončí. Musí tedy bojovat jakýmkoliv způsobem. To co by jim neprošlo již dnes v západní Evropě je v ČR nejen tolerováno, ale části veřejnosti i medii podporováno ....

7 3
možnosti

Můžete sem napsat, proč vás vyhodili z muslimské obce a proč se vás nesnaží zabít jako odpadlíka od víry? On ten islám asi nebude taková kovbojka, jak se snažíte lidem nakukat. ;-D

3 5
možnosti
Foto

Když se tak, Lukáši, dívám po Vašich posledních článcích, začínám mít pocit, že vám ta paní učitelka musela provést snad něco osobního. (A propos, proč dáváte panu Veličkovi nálepku "extremista"? Protože je pro integraci muslimů? 8-o )

4 14
možnosti

Už jsme viděl hodně demagogie, ale tohle vše překonává on říká, že je proti integraci chce separováni. Přečtěte si to pořádně ...  Znáte ho? Já již delší dobu i osobně a je to prototyp konvertitky z kterého leze odborníkum mraz po zádech. jenže vy máte hájit islám a islamismu nečekám, že ho budete kritizovat ....

8 2
možnosti

Autore, Johanka z Arku  byla ve srovnání s vámi lehkovažná a bezstarostná srandistka.

I takový Hieroným Savonarola byl ve srovnání s vámi neškodný vtipálek.

Chtělo by zorganizovat nějako křížovou výpravu. Na úvod bychom mohli vyplenit

Brnisko včetně pivovaru. Je tam přece mešita.;-D;-D;-D

5 9
možnosti

Ja bych se tomu tak nesmala. Staci kouknout do Francie. Ty uz smich taky myslim presel.

11 2
možnosti

pane Lhotane, nechte toho. Sam jste byl po leta jednim z nejextremnejsim muslimem zde, nyni jste u nejextremnejsi katolicke sekty. Poradim vam neco, pozadejte konecne nekoho aby vam dal par facek a to vas snad konecne probere. Je mi z vas uprimne zle

7 10
možnosti

A tou katolickou sektou máte na mysli co?

9 3
možnosti
Foto

Nikdo nevlastní myšlení druhého člověka a proto   nikdo nemá právo druhým lidem bránit poslouchat, číst, studovat, diskutovat o čemkoli s kýmkoli.   Nemusí se nám to líbit, můžeme o tom diskutovat, že se nám to nelíbí, ale nemůžeme jim to zakazovat, protože tohle je vyšší hodnota,  která je nadřazena nad náš iracionální strach.

5 13
možnosti
Foto

To je přesně místo, kde islamisté zneužívají naše hodnoty k tomu, aby je o nás připravili, přesně podle pravidel džihádu. Jak to řešit, aniž bychom sami naše hodnoty neporušili, je výzva. Jinak strach z islámu není iracionální, ale velice racionální.

15 1
možnosti
Foto

J69a48n 82J71i51r76k24ů

26. 3. 2013 11:06

Přijde mi, že Vaše citace názorů paní učitelky jsou spíše "přání otcem myšlenky", než argumenty. Ale je pravda, že člověka je třeba také posuzovat podle toho, s kým se stýká.

A dovolím si osobní radu. Přečtěte si, Lukáši, prosím Vás, po sobě každý svůj článek několikrát, než ho pustíte ven. Nedá se to skoro číst kvůli chybám a bídné stylistice. Nebo si najděte korektora. Nemyslím to zle. Ale svým způsobem to značně devalvuje Vaše názory.

7 11
možnosti

Pane Jirku, tohle je blog, jestli jste si nevsiml. Blog je platforma, kde kazdy muze vyjadrit svuj nazor a neni nezbytne nutne aby tak cinil gramaticky a jazykove korektne / fuj to je odporne slovo/. Blogeri jsou vetsinou lide, kteri nejsou profesionalnimi novinari nebo spisovateli. Proto je vase vytka hodne hloupa. Clanky pana Lhotana jsou citelne bez nejmensich problemu ale chapu, ze pokud k nim nekdo pristupuje se snahou najit chyby, pak muze mit se ctenim problem. Vzdy mate ale moznost tyto clanky necist.

8 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).