Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hromobiti03

3. 5. 2011 22:50
Vy na mě působíte jako inteligentní,

demokraticky smýšlející člověk. právě proto ale nechápu, jak jste se mohl dát na islám. Proč? Z jakého důvodu? Neříkám, že člověk musí islám hned odsuzovat, o to tady nejde, ale proč přijmout učení, v němž je tolik rozporů, násilností, a vůbec diktování celého způsobu života. No ale asi jste k tomu měl důvod.

0 0
možnosti
KS

karels

3. 5. 2011 22:58
Re: Vy na mě působíte jako inteligentní,

Možná by pan Lhoťan mohl napsat svědectví o tom, jak uvěřil - u nás křesťanů je to standardní součástí naší víry....

0 0
možnosti
JR

janulator

3. 5. 2011 19:30
Dovoluji si tvdit

že Islám, je hnutí nepřátelské našim civilizačním hodnotám Jestli je legální v zemích jako je Irán, nebo je politicko-náboženskou ideologií teroristů Hamásu, Hizballáhu, Talibanu, Al-Kaidy a pod. , nic proti tomu nemám, ale jen když svoji činnost vykonává uvnitř států, kteří jej legalizovali. Ale v České republice by měl být zakázán jako hnutí směřující k potlačení práv a svobod občanů....i když se to mnoha naivistům a lidskoprávním manipulátorům líbit nebude. HOWGH!

0 0
možnosti
KS

karels

3. 5. 2011 18:59
Politici, ti se spojí klidně

s ďáblem, jenom když z toho budou mít nějaké výhody.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).