Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Čili Lhoťan není schopen předvést jediný důkaz, obviňuje Alrawiho z podvodu, a vyzývá ho k tomu, že pokud je chce svou čest bránit a uchovat, nechť sestoupí dolů k Lhoťanovi do žumpy. Takto obávám se věci úplně nefungují.

2 3
možnosti
LL

Pane Smetana, pan Alrawi tvrdí, že já lžu tak a´t předloží důkazy. Samozřejmě je nemá a k soudu nemůže protože by se ukázalo, že já mluvím pravdu a on lže :-D Bohužel naši občané podceňuji hrozbu islamizace a jednou na tom budou jako Britové nebo Francouzi jejich země bude islamizováná a oni budou cizinci ve svých domovech ...

2 1
možnosti
OM

Ach jo, uraženej žid si zase léčí komplexy. Rv

0 8
možnosti
PZ

:D Michalíku, vy už jste svým lhaním a demagogií zcela směšný a docela by mě zajímalo, kde se vyskytla informace, že Lhoťan je žid (jinde než ve vaší hlavě)

8 1
možnosti
JS

Podle prava Saria je lez vuci nevericimu povolena a zcela spravna a odduvodnitelna.

11 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).