Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslí si snad někdo, že feministická úřední vyžírka, navíc ještě za ČSSD, udělá pro někoho něco nezištně navíc? Té jde přece hlavně o blaho VŠECH a VŠEHO lidu, asi tak...

0 0
možnosti

Paní Marksová-Tominová musí mít ale extra silný žaludek a hroší kůži vezmeme-li v úvahu, že je sama matkou. Jak se jí asi každý den usíná? Co její svědomí???

2 0
možnosti

Také si počtete komentář Martina Fendrycha na http://www.ihned.cz

0 0
možnosti
Foto

Protože tomu Marksismu-Tominismu věří.

2 1
možnosti

nesilte a neplacejte nesmysly. Prectete si blog kolegy Ruscaka, ktery v Norsku zije. 

Ceska republika opravdu nema zadne moznosti. 

http://andrejruscak.blog.idnes.cz/c/435238/Barnevernet-podruhe-aneb-jake-jsou-moznosti-napravy.html

2 8
možnosti

ten blog, na který odkazujete, je pouze šikovnou "obhajobou" naší zbabělé české vlády, které se bojí, že když se zastane českých občanů, přijde o prachy z tzv. norských fondů... pokud je bezúhonný český občan unesen a jsou mu upírána základní lidská práva - a je úplně jedno kým, je povinností Ćeské republiky se všemi prostředky snažit  o navrácení takového občana do jeho vlasti... to, že s tím norská vláda nemůže nic dělat může být třeba i pravda - ovšem naše vláda může buď jednat přímo s tím úřadem, případně na něj podat žalobu u mezinárodního soudu - takže nesmysly tu plácáte vy

11 0
možnosti

Před časem psala paní Pekárková na tomto portále několik blogů o případu 3 odebraných dětí v Londýně z důvodu, že děti neměly zubní kartáček a byly tedy považovány za zanedbané. Ona u  příslušných jednání tlumočila. Pro zaneprázdnění jsem to přestal sledovat. Nevíte někdo, jak to dopadlo?

0 0
možnosti

Marxovátominová je feministka a feministky touží zničit rodinu a tak se není co divit, že lže. On se jí ten norský způsob likvidace rodin líbí.

13 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).