Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soininen

15. 7. 2011 11:59
Tak je to jasné

Lhoťan přiznává, že prorok Mohamed byl radikální islamista(muslim). Já říkám, ať se lidé organizují proti této entitě v takovém množství a míře jak je to nutné. Ostatně muslimové nejsou pro tuto společnost žádný přínosem. Ba naopak, jsou příčinou multikulturního ochuzení ve všech myslitelných aspektech. To, že Islám je totalitní nábožensko-politická ideologie směřující k potlačení základních lidských práv a svobod, je nanejvýš jasné. Navíc ne náhodou je islámská ideologie propojena z podobně násilnými ideologiemi jako třeba fašismus, nacismus, neonacismus, komunismus, atd. Těch společných prvků jež sdílejí tyto ideologie, je více než dosti. Proto není žádný rozdíl mezi nimi.[>-]

2 0
možnosti
LS

Lesní sběř

15. 7. 2011 11:14
Přistěhovalci...

...očividně nejsou hloupí lidé a správně jim dochází, že až nám jednoho dne bouchnou saze a poženeme přistěhovalé muslimy sviňským krokem, schytají to i přistěhovalí nemuslimové. ;-)

-

Také je dobré mít na zřeteli, že spousta přistěhovalců odchází ze svých domovských zemí proto, aby nemusela žít s muslimy. Protože mnozí přistěhovalci znají Evropu jen z televizních seriálů osmdesátých let, cítí se nyní po právu podvedeni skutečností, že v Evropě je tak nějak více muslimů, než si mysleli. :-P

1 0
možnosti
C

certik_bertik

15. 7. 2011 9:19
když

si ten článek v odkazu přečtete, tak tam nic nesnášenlivého ani protimuslimského není

0 0
možnosti
VK

egypttwo

15. 7. 2011 7:47
islám-fašismus

neexistuje rozdíl mezi umírněným a teroristickým muslimem z hlediska islamizace. V Německu bylo taky jen pár pravých fašistů a díky tomu, že další desítky miliónů Němců mlčely, došlo ke 2. světové válce. A ti umírnění muslimové - jako možná i Lhotan - jsou pro radikální muslimy stejnou podporou jako mlčící masa Němců pro fašisty.

0 0
možnosti
FV

Garfieldek

15. 7. 2011 10:48
Re: islám-fašismus

A umírnění irští katolíci jsou pro teroristy z IRA taky stejnou podporou. 8-o

0 0
možnosti
C

Camino.

15. 7. 2011 3:08
„islám“, který nedokáže žít v multikulturní společnosti.

Doufam, ze se nedivite:

agonist.org/.../bombay_under_attack_by_gun_toting_and_low_inte...

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).