Pražská mešita byla asi dnes v noci zalita prasečí krví

Nejspíše v noci ze soboty na neděli skupinka odpůrců islamizace České republiky symbolicky polila v Praze vstupní bránu mešity prasečí krví a vylepila na vstup nápis „Stop islamizaci“. Fotografie z akce a informace o akci zveřejnila na svém facebookovém profilu skupina Pro vlast s dovětkem, že jde o akci jejich příznivců.

Screenshot zveřejněné fotografie na webu:

Je to již podruhé, co byla pražská mešita zalita prasečí krví. Při předchozí manifestaci byla na její vstup pověšena i prasečí hlava. Policie nikdy pachatele nevypátrala. Muslimům se tehdy omluvil jménem občanů České republiky šéf TOP09 Karel Schwarzenberg, který se v rozhovoru s muslimy vyjádřil, že mu islám nevadí a v Čechách a na Moravě ať mešity klidně rostou (více například zde).

Bude velice vhodné sledovat reakce multikulturalistů a neziskových organizací, které se věnují podpoře muslimů, neboť podobným způsobem například v roce 1999 protestovali lidé z multikulturní organizace Nesehnutí proti Rusku. MF DNES o tom napsala: 

Při protestu v prosinci 1999 pomalovali Milan Štefanec, Kateřina Lišková, Viktor Piorecký a Dušan Stuchlík vstupní bránu ruského konzulátu v Brně červenou barvou symbolizující krev nevinných obětí války.

Budou stejní multikulturalisté stejně hájit i právo Čechů protestovat proti agresivitě islámu?

Pro vlast o akci referuje s popisem: „pozdní noční hodiny, hlavní pražská mešita a sídlo Islámské nadace, hlavního sponzora islamizace ČR. Čtyři litry vepřové krve a jasný vzkaz na hlavních vratech. Doufáme, že snad potěší muslimy mířící na ranní modlitbu. Prasátko je naším mučedníkem a nebude zapomenuto."

Skupina Pro vlast popisuje svou motivaci slovy: „stavíme se proti současnému systému v čele s vládou České republiky. Odmítáme nemorálnost, zlodějství, prolhanost, kupčení, korupci a zneužívání moci. Máme dost politiků, chceme státníky. Státníky, kteří chápou, že jejich prací je služba lidem, ne vlastní kapse. Odmítáme však i posluhování Evropské Unii, jakožto rozpadajícímu se korupčnímu molochu, pomalu okrádajícím nás o naše zvyky, tradice a suverenitu.“

Aktivisté skupiny Pro vlast zaplavují Moravu i nálepkami proti islamizaci. Například zde jedna ukázka:

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 21.9.2014 18:02 | karma článku: 38,13 | přečteno: 3938x