Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

Zrovna se snažím prosadit, aby na podobné případy bylo pohlíženo jako na psychické násilí.

http://www.evropsky-rozhled.eu/za-praseci-hlavu-polozenou-pred-vchodem-do-mesity-padaly-nepodminene-tresty/

0 0
možnosti
PS

P82e67t73e49r 68S32m73r10e27k

22. 9. 2014 18:27

Sa tu dohadujete o vhodnosti a kým sa spamätáte z dohadovania zistíte, že Vám nejaký psychopat reže hlavu tupím nožom. Nie sme ako oni tu už bolo a všetci vieme ako to dopadlo. Okrem toho, jedná sa o etnikum, ktoré zásadne rozumie len hrubej sile !!

0 0
možnosti

Nevím, jestli je metoda "na hrubý pytel hrubá záplata" dobrým způsobem boje proti islámu (a nejen němu). To je spíš hodno sluníčkářské chátry a jiných podobných fašistů... Navíc by se to mohloi vymstít.

1 0
možnosti
AS

A77d14a45m 79S81t73a79v90a

22. 9. 2014 8:36

"Budou stejní multikulturalisté stejně hájit i právo Čechů protestovat proti agresivitě islámu?": Ti  se již  domluvili že na podporu Šabatové  a jiných marxistických anarchistů 1. října vyrazí do ulic s šátky na hlavě!

1 0
možnosti
Foto

Ach! Jak hrdinný boj! Ti náckové ztrapňují nanejvýš sebe.  Boha více zajímají především lidská srdce ne trapné pokusy o znesvěcení čehokoli  Ti náckové znesvětili sama sebe a je mi jich líto.

2 5
možnosti
Foto

Na to, aby byl clovek proti islamu nemusi byt nacek, ale chapu, ze kdyby Vam podobni ideologove neskatulkovali, tak by meli velmi tezky zivot. Hlavne ze Vy jste v te spravne skatulce, skoda je, ze v ni nemate diry, abyste videl, co se vlastne v realite deje..

2 0
možnosti
MP

Pokud by toto někdo provedl v židovské synagoze, budu silně pobouřena, taky ovšem žádné pobouření necítím. Zničil se nějaký majetek jako sprejování na omítku? Přišel někdo k tělesné újmě? Spolku, který v podstatě podporuje vraždění jinověrců, pořádá ve svých mešitách štvavá kázání (a to dokonce už i u nás), takovému spolku moc nefandím. Co říci na přístup některých zemí k navrátilcům/džihádistům? Neudělají na ně ani bububu nebo tytyty, jen aby neporušili nějaká jejich práva. Prasečí krev jim vadí, ale krev nevěřících, to je jiná. Forma tohoto protestu sice není noblesní, ale vyjadřuje přesně to, co hodně z nás cítí. Na západ od nás už ta zmijí hnízda těžko zlikvidují, vždyť v Německu už je problém, aby nemuslim prošel ulicí, kterou postupně osídlili muslimové. Jako katolík se modlím každou neděli za pronásledované křesťany v Iráku. Abychom se nedočkali něčeho podobného ve vlastní zemi, tak jsem pro celoplošný výkrop České republiky prasečí krví. Tak. A pusťte se do mne;-)

8 3
možnosti
MP

...pardon ..chtěla jsem napsat - tady žádné pobouření necítím

0 0
možnosti
PP

rasistickej dobytek Rv

1 2
možnosti

Islám nediskriminuje na základě rasy ale na základě vyznání. Těžko tomu říkat tedy rasismus.

3 0
možnosti
PJ

to jsem zvědavej, jestli bude kníže i tehdy tvrdit, že mu islamisti nevaděj, až ho budou pod pohrůžkou smrti nutit konvertovat!

2 1
možnosti
MK

On asi zapomněl na svého předka Adolfa a proč má jeho rod ve znaku Krkavce klovajícího oko Saracéna.

Na druhou stranu vyrůstal v jiné společnosti a v době, kdy tam islám problém nebyl

2 0
možnosti
Foto

forma se mi nelíbí...se smyslem souzním. Je třeba podobné akce volit s rozmyslem. Sympatie široké veřejnosti lze blbým nápadem snadno ztratit.

Nicméně...že je islám hrozba Evropy, v tom souhlas

1 1
možnosti
LK

Byť nejsem žádným přítelem islámu a nejen, že jej katolík považuji za falešné náboženství, ale také z hlediska naší civilizace jej mám za hrozbu, tak lití prasečí krve do mešit a zakopávání svinských hlav na pozemcích muslimů považuji za čin primitivů a hlupáků, kteří zaslouží nakopat tam, kde záda ztrácí svoje slušné pojmenování, jak píše pan Král. Z muslimů tak dělají mučedníky (dokonce i já s nimi v tomto případě soucítím) a svým naprosto neefektivním počinem zasazují ránu všem lidem, kteří skutečně vidí budoucí neodvratitelný střet islámu a evropské kultury v mnoha evropských zemích jako problém, kterému bychom se měli do budoucnosti ubránit.

12 1
možnosti
MK

Pravda Lucko. Jako katolíci bychom se měli chovat stejně jako ti v prvním století, kteří sice odmítali falešné modly, ale zároveň neuráželi pohany a nenapadali jejich víru a řídit se tím čím se řídil svatý Pavel v Athénách u kamene s nápisem "Neznámému bohu"

A bojovat jako křižáci na obranu své víry a svojí víru nikomu nevnucovat. 

Možná by se ti dnešní bojovníci proti islámu divili, ze v křesťanských státech v Palestině bylo více muslimů než křesťanů a to dokonce i v tom Jeruzalému, který měli křesťané od muslimů vyčistit;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).