Praha - ráj islámských fundamentalistů

Z České republiky se stává ráj pro islámské fundamentalisty. Je to hlavně díky tomu, že v západní Evropě sílí snaha vytlačit fundamentalisty pryč a v České republice, díky ještě relativně malé muslimské komunitě a jejímu dobrému vztahu s části medii a politiků, je riziko islamizace přehlíženo a bagatelizováno.

Osobně se s tím setkávám velmi často. Problematiky neinformovaný politik, novinář či obyčejný člověk mi říká, že ano islamizace je problém, ale ne u nás. Přece jich tu je pouze pár desítek tisíc (podle představitelů českých muslimů až 50 tisíc), takže co. Mnohem horší jsou multikulturní aktivisté a různi členové „lidsko-právních“ neziskovek, ti jsou z šíření fundamentalistického islámu přímo nadšeni.

Toto je fotografie z tohoto týdne z Prahy

Ano, podobné zjevy můžete potkat v Praze stále častěji. A nejde pouze o návštěvníky, ale o muslimské přistěhovalce a konvertitky co se zde usazují. Aby se jim zde lépe usazovalo vedou neziskové organizace a islámští agenti z peněz Evropské unie a českého státního rozpočtu (tedy naších daní) rozsáhle kampaně na podporu multikulturní výchovy a pod pláštíkem boje proti rasismu.

Nadšeně jim k tomu asistují i mnozí politici a osoby činné ve veřejném životě. Podrobně se zmiňuji ve své knize Islám a islamismus v České republice. Také muslimové si uvědomují, kde na západě udělali chyby a snaží se jim vyhnout v islamizaci České republiky.

Bohužel většině občanů je to jedno. Ale až to u nás bude vypadat jako v muslimských čtvrtích Paříže. Londýna či Milána bude pozdě ptát se kde se stala chyba. A tak nám do České republiky, s tolerancí ze strany českých úřadů, jezdí islámští radikálové kázat do mešit, islámské nadace a muslimské obce vydávají literatura islámských radikálu apod.

Podle posledních výzkumu bude za necelých sto let chybět v Čechách a na Moravě kolem 3 milionu lidí, aby nás bylo tak jako dnes. Tedy oprava za necelých sto let zde při současném trendu islamizace zhruba sedm milionu Čechů a Moravanů a zhruba 3 miliony muslimů. Inu děti a vnoučata se mají na co těšit.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 10.8.2013 10:59 | karma článku: 31,74 | přečteno: 2505x