Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

janulator

19. 11. 2011 0:14
Máte pravdu a proto je nutno udělat revizi pojmu"demokracie"

Už proto, aby se civilizace založená na křesťanských základech ubránila. Islám demokracii v našem pojetí nezná, takže by žádný muslim neměl využívat jejího aplikování tam, kde se mu to zdá výhodné. A to je o té revizi. Jsem pro to, aby nikdo z křesťanů neměl právo se míchat do toho jaký systém lidských práv funguje v zemích islámu, včetně toho, že bude respektovat a dodržovat jako host pravidla islámu v zemích, kde je učení Mohamedovo vnímáno jako většinová, případně státní doktrína ale jsem také pro to, aby bylo stejně striktně ( i násilně) vyžadováno od všech a bez ohledu na jeho vyznání plnění zásad doktríny křesťanské tam, kde je tato doktrína většinová, či státní.

Takže žádná muslimské gheta, žádná šaria, Žádné ústupky pro nikoho, kdo zásady křesťanského výkladu lidských práv nechce respektovat. Dokud je čas to udělat bez velkého krveprolití.

0 0
možnosti
MS

mleko strdi

18. 11. 2011 10:09
zkuste to aplikovat obráceně

tedy vývoz jiného náboženství do islámských zemí a pak mudrujte o mírumilovnosti islámu ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).