Policie: „zbraně na párty v brněnské mešitě nejsou trestné“

Policie České republiky oznámila, že fotografováni muslimů s airsoftovou zbraní v brněnské mešitě a zveřejnění těchto fotek nijak neporušilo zákony a nejedná se o trestný čin. Pro doplnění k celé kauze bych rád ještě zveřejnil několik dalších fotografii.

Od zveřejnění fotografii Lukáše Větrovce v prostorách brněnské mešity s airsoftovou zbraní (maketa AK-74 modernější verze kališnikova 47) se toho událo hodně. Podrobnější popis vývoje vypracuji později, až budu mít více času,
K celé kauze bych rád čtenářům mého blogu pouze podotkl následující. Ano, ještě jako muslim jsem se zúčastnil večírku v mešitě, kde si muslimové hráli i s touto airsoftovou zbraní, která byla zapůjčena jedním muslimem. Do mešity byla donesena společně s dalšími věcmi muslimy mezi kterými jsem byl i já a Lukáš Větrovec.
Mediím jsem k celé kauze řekl, že:
„V době kdy jsem byl v brněnské mešitě, chodili muslimové z Brna pravidelně hrát různé hry v rámci airsoftu nebo paintball. Do mešity také občas přišel i nějaký obchodník či směnárník s pravou střelnou zbraní, kterou si odložil v kanceláři. Jednou také došlo k incidentu, kdy při neodborné manipulaci došlo k výstřelu a byla prostřelena lavička a dlaždice. na všechny zbraně doneseny do mešity měli majitelé platné zbrojni průkazy.“
K těmto informacím jenž jsem mediím i policii sdělil se doposud veřejně nevyjádřil nikdo z brněnské mešity. Obličeje byly úmyslně začerněny kvůli bezpečí účastníku párty. O tom jaké projevy měl Lukáš větrovec a někteří muslimové, když si hráli na vojáčky nebudu zatím nic řkat, aby se opět nepokusili muslimové a jejich stoupenci přesvědčit redakci blog Idnes.cz k zrušení mého blogu. S pozdravem bývalý muslim Lukáš.
Nové fotografie doposud nezveřejněný v mediich zde

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 29.11.2012 12:59 | karma článku: 16,88 | přečteno: 1718x