Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M34i92c78h78a63l 70R89y38b17a

29. 11. 2012 17:57

Pane Lhoťane, už toho nechte.

Poukázal jste na to, že brněnští muslimové jsou magoři, co se fotí v mešitě s kalachem.

Teď, když už je známo i to, že jste se tím bavil také a nemáte si s nimi co vyčítat, se v tom už nematlejte.

Policie s tím nic dělat nebude, střílet "doma" z kuličkovky není trestné. 

Co to vypovídá o muslimské komunitě, není už otázka pro policii.

5 2
možnosti
MR

M34i82l36a64n 76R69a51d17e67k

29. 11. 2012 17:10

neni to trestne pokud ty zbrane nebyly opravdove. Je to ale znepokojive

6 2
možnosti

a jen tak uplne mimo.. Kolik mate Lukasi nicku? ja jen ze, kdokoliv napise neco co se vam asi nezda, tak obdrzi 6 zapornych reakci?;-D

2 8
možnosti
Foto

IMHO to bude nájezd z FB skupiny Islám v ČR nechceme. Nedávno tak vyzývali k diskuzní svaté válce na obranu LL.

1 6
možnosti

Nicmene Martine musim konstatovat, ze jste pana Lhotana navedl od jedne nenavistne sekty k necemu podobne nenavistnemu. Od neceho antisemitskeho k antisemitskemu. Jestli je to dobre nevim, to si at si posoudi on. Ale to jen na okraj. Jsem presvedcen, ze kdyby lefebvriste meli tu sanci, nebyli by o nic smirlivejsi nez Taliban, ale to berte jako muj nozor, kterym se vas nechci dotknout.

2 7
možnosti
MK

Jenže FSSPX nejsou antisemité. Jsou v opozici vůči historickému učení judaismu. A že jeden cvok mons. Williamson má názory na počet obětí holocaustu, jaké má, nikdo neovlivní. Jinak už stejně není členem

:-)

7 1
možnosti
Foto

Lukáši a jak vysvětlíš tohle - http://www.shekel.cz/25666/strileni-v-brnenske-mesite ?

Opravdu jsi ty obličej začernil kvůli "bezpečnosti" vyobrazených? Proč se teda neobáváš o bezpečnost Větrovce? Tady to spíš vypadá, že minimálně na jedné z těch fotek jsi ty sám. A na rozdíl od ostatních, kteří jsou normálně v civilním, ty máš na sobě vojenský mundúr a baret. Jak to odpovídá tvému tvrzení, že tě muslimové k donešení airsoftky do mešity vyhecovali a že jsi z toho byl nervózní? To jsi byl jako nervózní až tak, že ses snažil kamuflovat?

5 8
možnosti
FP

Škoda, že se toho nechopí nějaký investigativní novinář a nezjistí nám, jaké mají zákony v Německu, nebo Velké Británii ........ opravdu by mne zajímalo, zda by i v těchto zemích bylo toto chování OK.

8 2
možnosti

jste pri smyslech? Co by meli v nemecku a velke britanii resit? Co to ma co spolecneho se zakony, meli by snad resit treba i toto??? http://airsoftnmnmn.webnode.cz/ ..

2 7
možnosti
Foto

Abyste se nedivil, až na vás podá Větrovec TO pro veřejné používání jeho soukromých fotografií proti jeho vůli...

0 9
možnosti
FP

Vladimíre,

vyjádření, že fotografie na kterých je pan Větrovec jsou zveřejněny proti jeho vůli, je pravděpodobné, ale pouze jen pravděpodobné. Za skutečnost bych ho nevydával.

8 0
možnosti

Zacinam premyslet o tom, jestli by jste byl skutecne muslim,nebo neci agent tam nasazeny....

1 6
možnosti
FP

Zkuste si upravit časovou posloupnost.

7 0
možnosti
Foto

A co prosím tyto dvě nové fotografie dokazují nového kromě toho, co dokazovaly ty předchozí, totiž že si muslimská omladina včetně autora tohoto blogu hrála v mešitě na... na co vlastně? Na teroristy? Poněkud nedospělé, jistě, ale já si v dětství hrával s kamarády na druhou světovou válku a někdy jsem byl "Rusák", jindy "nácek". Znamená to snad, že mám sklony k neonacismu? Chápu, zúčastněným bylo víc než mě když jsem si hrával na vojáky, ale bez kontextu jsou ty fotografie bezcenné a opravdu nevypadají jako fotografie z výcviku teroristů, ale jako fotky mladistvého blbnutí.

Nechápu jako problém, když se člověk rozhodne opustit z nějakých důvodů svůj duchovní domov a odejde jinam. Sám jsem tak učinil rovněž, ale tahle snaha za každou cenu útočit na své někdejší souvěrce mi připadá poněkud přisprostrá.

4 8
možnosti
Foto

Je to stejné jako v případě těch Vámi zveřejněných kázání v brněnské mešitě, z nichž plyne akorát to, že se mají muslimové více zajímat o to, čím procházejí jejich spolubratří kupříkladu v Palestině a jinde, a že považují Izrael za agresora a okupační mocnost. To je možná z části diskutabilní, ale je to stejně legitimní názor, jako třeba považovat za agresora Srbsko vůči Albáncům v Kosovu, který je ostatně rovněž velmi diskutabilní. 

PS: Jsem Brňák, nejsem muslim, mešita mi nevadí.

4 8
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).