Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Opravdu musíte Petře Hample vést volební kampaň formou útoků na jiné antiislamisty?

Kam vede zoufalá touha po politických postech mezi některými kolegy antiislamisty ukazuje případ Petra Hampla, který v souboji o senátorsky post obvinil kolegu antiislamistu Oberfalzera z podpory islamizace. 

Hampl by měl své tvrzeni dokázat nebo se za tuto (nejspíše) lež omluvit. Už v článku "Proč Petr Hampl kandiduje proti jednomu z nejstarších českých antiislamistů?" Jsem upozornil na podivnou taktiku Petra Hampla, která může u některých lidí vyvolávat dojem, že vlastně Hampl "kope" za multikulturalisty a je jeho cílem poškodit antiislámské hnutí. Hampl totiž vede senátní kampaň proti senátorovi ODS Oberfalzerovi, který dávno před tím, než Hampl cokoliv dělal proti islámu, tak tento senátor navázal spolupráci s nizozemským politikem Wildersem a organizoval možnost uspořádáni přednášky Wilderse v Praze.

Tak právě proti tomuto senátorovi vede Hampl kampaň a zdá se, že se začal uchylovat i k podvodům a lžím. To, že Hampl má mizerné znalosti islámu jsme si ověřil v mnoha debatách na facebook, kde Hampl nebyl schopen mi mnohdy argumentovat a jen se uchyloval k osobním útokům, když jsme mu v otázce otroctví dokázal, že nezná ani základní fakta o Starém zákoně, tak už ani neargumentoval a raději si mne blok, abych mu asi nemohl rozvracet jeho pečlivě budované polopravdy a lží.

Ovšem Hampluva strategie útočení na protikandidáty z řad antiislamistů je už fakt něco neuvěřitelného, mnozí antiislamisté odmítli Haplovi pomoci, právě kvůli jeho snaze vést kampaň konfliktně proti antiislamistovi Oberfalzerovi, ovšem to Hamplovi nevadí. Prohledal jsem internet, prošel databázi výroků a nikde jsem nenašel žádný důkaz tohoto Hamplova tvrzení:

 Petr Hampl napsal: Senátor Oberzfalzer má za to, že máme "trvat na členství v EU" a že islám u nás musí získat stejná práva jako křesťanství. Zveřejněno zde na Hamplovu osobním profilu 17. 9. 2016.

Pokud Hampl má důkaz, že senátor Oberzfalzer změnil svůj postoj k islámu, tak by ho měl zveřejnit, jinak si opravdu budeme muset myslet, že Hampl klesl tak hluboko, že už lže, jen aby poškodil konkurenta z řad antiislamistů.

Pro mne osobně je stále jasnější zjištění, jak jsem se v Petru Hamplovi zklamal, smutným konstatováním, že od chvíle, co Konvička a Hampl proměnili český antiislám v boj o politické funkce, tak to jde s českým antiislámem z kopce a je zde velká nenávist mezi antiislamisty.

Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale Hampl dnes škodí českému antiislámu více, než dokázal kdokoliv jiný, i nechvalně proslavená Volfová má lepší znalosti o islámu a víc rozumu než Hampl. Bohužel se český antiislám stále více proměňuje pod Hamplovým vlivem v hromadu polopravda, osobních nenávisti a boji o politické funkce, tohle musí muslimům a multikulturalistům dělat velkou radost.

Bohužel mne Hamplovo blbnutí štve i kvůli tomu, že se osobně nebojím účastnit se diskuzí s členy Alternativy, nebo jim i poskytují pomoc, ovšem se bojím, že chování, a hlavně jednání, Petra Hampla může vést k potopení APAČI 2017 stejně, jako Hampl potopil Blok proti islámu ....

Na Hamplovy lži a polopravdy už reagoval i kolega bloger Luboš Zálom, který patří k českému antiislámskému hnutí a stal se také cílem Hamplových útoků. 

Petr Hampl, kandidát do senátu a šéf APAČI 2017

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 22.9.2016 17:56 | karma článku: 23,28 | přečteno: 816x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Lidovecko-socialistické blbnutí evropského voliče

Tak nám zvolili nového předsedu europarlamentu. Stal se jím představitel Evropských lidovců a nahradil ve funkci socialistu Schulze, ale jedná se jen o kosmetickou úpravu ve vedení socialistického projektu jménem EU.

22.1.2017 v 10:00 | Karma: 35,30 | Přečteno: 1015x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Pochod pro Aleppo je jen sprostá propaganda stoupenců terorismu

Onen slavný pochod pro Aleppo není nic jiného, než dobrá PR na podporu povstalců, z nichž mnozí jsou horší jak syrský prezident Assad. Organizátorům pochodu totiž vadí jen Rusko, ale ne například taková Saúdská Arábie ...

16.1.2017 v 10:39 | Karma: 42,46 | Přečteno: 2314x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Zemřel skvělý bojovník proti islamizaci Evropy a proti multikulturalismu

Dne 13. ledna zemřel německý odborník na aktivity muslimů v Evropě a kritik současné podoby EU, bývalý muslim Udo Ulfkotte. Byť měl život komplikovanější než já, jeho skvělé analýzy a postřehy mě v mnohem inspirovaly.

15.1.2017 v 9:00 | Karma: 35,89 | Přečteno: 1556x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Příklad křesťanského neomarxisty aneb jaký mají mít křesťané postoj k islámu?

Docent Pavel Hošek z Husitské teologické fakulty UKvP je nádherným příkladem spojení dvou protimluvů - marxismu a křesťanství. Doplňuje tak nádherně řadu jiných křesťanských neomarxistů a jeho poslední kniha je toho důkazem.

8.1.2017 v 18:37 | Karma: 34,23 | Přečteno: 1548x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Obhajuje palestinský terorismus a šíří extremismus, ale teď vyzýva k boji proti terorismu

V Praze dnes probíhala první část takzvaného kongresu proti terorismu, kterou pořádali čeští muslimové a jejich jménem tam vyzval k spolupráci v boji proti terorismu přední český obhájce terorismu, pěkná trapárna, že?

4.1.2017 v 20:17 | Karma: 38,34 | Přečteno: 1605x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Nevítají přistěhovalce, jsou xenofobní, řekl Biden o Japonsku a Indii

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ sttáy, které nevítají...

„Můžete nás grilovat.“ Koalice SPOLU zahájila kampaň u piva a klobás

2. května 2024  20:41

„Ááá, náčelník přijíždí,“ zahlásil europoslanec ODS Alexandr Vondra. K poděbradské kolonádě, kterou...

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).