Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

Dovolím si s odstupem času nasdílet vlastní verzi sporu, kterého jsem byla přímým účastníkem. Je to verze hodně osekaná, existuje ještě jedna, ta má kolem 100 stránek, ale veřejnosti je nepřístupná.

http://www.evropsky-rozhled.eu/univerzitou-pry-hybal-facebookovy-spor-o-islam-hadal-se-vyucujici-a-studentka/

0 0
možnosti
JR

J49a72n 91R94e92r37a18b42e51k

26. 1. 2014 21:06

Goldmann go home....

0 0
možnosti
Foto

J41i44ř75í 35N62ě31m47e58c

21. 1. 2014 19:11

1) To si děláte srandu? Nejenom cenzurování a mazání toho co se vám nelíbí, ale dokonce korekce článku, který jaksi není podle vašich not. Sami porušujete nejenom svůj vlastní kodex, ale pozor milá i Dnes, i autorská práva! Je vidět, že ubohost bublá a páchne vy držitelé Křišťálové lupy. 

2) Pevně doufám, že toto se dostane před soud, protože co je moc, to je zkrátka MOC!!!

Potom budou podle "zásluh" odměněni zúčastnění - včetně "Šikuly", který tak hezky "dotáhl" článek pana Lhoťana, viz bod 1.

Dále § 184 Trestního zákona, pomluva, § 345 Trestního zákona, křivé obvinění, ohrožení profesionální existence, pokud budou pokračovat i před soudem, § 345 Trestního zákona odst. 3 křivé obvinění - kde "Ferdové" mohou dostat, protože se jedná o šíření mediálními prostředky až 8 let!. 

A zcela konkrétně, již teď si myslím, že je již tímto doposud naplněna skutková podstata trestného činu podpory a propagace hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka podle § 260 odst. 2, písmena a) Trestního zákona, právě tak jako § 198,Trestního zákona. Hanobení národa, rasy a přesvědčení, v souběhu s § 198, Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo omezování jejich práv a svobod a schvalování trestného činu § 165 Trestního zákona.

3 0
možnosti
Foto

Jakým právem iDnes zasahuje do již publikovaného článku?Pokud se bolševické špíně jménem Goldmann něco nelíbí,může reagovat blogem vlastním!

 Goldmann je neskrývaný obdivovatel Stalina a takovým se zde dává prostor?HNUS A HNůJ! ;-O  Rv X

4 0
možnosti
ON

O42t23t54o 30N54o10v25a47k

21. 1. 2014 9:35

Goldmann ty rasisticka a xenofobni luzo, nejdrive nas vyhanis ze Slezska a Moravy a pak k nam ani neprijedes, se bojis rict nam do oci, ze nas zde nechces ?

Talmidim ... to ma znamena rasisticke a okultni TALMUDY ? ... ja jen abych vedel s kym ma tu cest, to je slusna urazka vsech slusnych zidu, nebot prave kvuli talmudistum museli ve velkem trpet nevinni zide.

Jak muze mit prostor kovany bolsevik a velky podporovatel klerofasisticke ideologie ... jo aha tento platek vlastni STBak ... kazdopadne to nic nemeni na faktu, ze Goldmann je vlastizradce a zemsky skudce a jako s takovym by se snim mela spolecnost vyporadat, tedy jej ignorovat vsude kde muze.

Media se jednoznacne stavi proti vsem slusnym lidem.

3 0
možnosti
Foto

Ta poznámka redakce je neuvěřitelná. Tímto idnes klesla do ještě větší žumpy, než jsem očekával. Nu jen tak dál.

7 0
možnosti
Foto

Já se teda také vyjádřím.  Pana Konvičku jsem z práce vyhazovat nechtěl, ale napsal jsem, že půjde na kobereček a bude muset přestat s tím svým buranským jednáním, nebo ho to bude nakonec stát místo.  Samozřejmě, že screen tohoto výroku by nebyl tak vhodně využitelný pro xenofóbní propagandu.

Zmíněnou diskuzi, ze které byly účelově vybrány jen některé screeny, najdete na https://www.facebook.com/groups/mesitynevadi/permalink/10151982077128451/

0 3
možnosti
ON

O85t82t26o 50N93o10v90a86k

18. 1. 2014 22:56

Vsak je to spina, maji v sharii napsano, ze nas neislamce maji obelhat, tak lzou ... jediny kdo vi jak se s islamisty a islamofily bavit jsou Izraelci ... maji nato specialni nastroje, jako treba merkavy, glocky etc.

4 1
možnosti

Dobrá práce. :-)

1 0
možnosti
JP

Milý Lukáši, ten citát, o němž tvrdíš, že je falešný, je skutečně citací p. Konvičky, byť jej psal z fakeového profilu Karel Patzenhauer; sám se ovšem k jeho autorství jinde přiznal. S Lenkou Martínkovou to nemá nic společného, pleteš to nějak páté přes deváté. Dále vulgarita a agresivita p. Konvičky je natolik známá, že není třeba moc něco vymýšlet. Zajímavé také je, že "Lenka Martínková" se zčista jasna objevila až poté, co bylo třeba vnést zmatek do autorství Konvičkových výroků. Konečně je ukázkou tvého už asi konstantního pokrytectví, pokud se rozohňuješ nad upozorněním univerzity, že její pedagog by se měl poněkud mírnit, ač ses sám podílel na ofenzivě usilující o vyhazov učitelky mateřské školky jen proto, že je muslimka (aniž by někoho urážela, ohlupovala etc.). Btw. kdybychom na české školy vztáhli americká měřítka, p. Konvička by asi skutečně jako pedagog veřejné školy dlouho nepůsobil - rasizmus, xenofobie, urážky žen, to se na západ od naší hranice netoleruje.

1 6
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).