Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Lhoťane, nedávno jste tu zveřejnil absurdní mapku s údajnými počty "muslimů" v Německu (Bavorsko 535,277, Bremy 64,882...). Kdo podle vašeho názoru/vašich informací ty "muslimy" počítal a jak?

1 1
možnosti

27. 1. 2014 9:05

Dobře - řekněme, že na úrovni ideové jsme proti multikulturalismu (byť nevím přesně co si pod tím představit) a islámu (to už vím). Ale jak to budeme provádět na úrovni jedince? Máme snad usvědčené multikulturalisty a věřící muslimy vyhánět nabo naopak shromažďovat v jakýchsi táborech? Co s nimi budeme dělat v těch táborech? To by mne zajímalo. Dosti obecných keců - co s dělat s jedinci a hlavně kdo to bude dělat? Zřídíme nějaké spolky vybavené nějakými fešnými uniformami, kteří budou to vyhánění alternativně shánění provozovat? Na to bych rád odpověď, pane autore.

3 0
možnosti

Do jisté míry bych souhlasil, ale shazují to věty typu: "Stejně jako v období normalizace, žijeme v době, kdy jsou lidé za názory ve vězení, ostrakizováni, systém používá represivní donucovací prostředky proti vlastním lidem."

Za normalizace spousta lidí říkala "nepohodlné názory" i když jim hrozil průšvih. Dnes průšvih nehrozí a lidi jsou přesto neskutečně předposraní a kolikrát i v hospodě u piva si dávají pozor, aby byli politicky korektní. 

Pokud se někdo v roce 2014 v České Republice bojí říct svůj názor, ať to nesvádí na systém, ale na svou vlastní blbost. Ano, vadí mi paragrafy typu "Podněcování k nenávisti", "Hanobení rasy, národa a přesvědčení", ale s normalizačními zákony bych je nesrovnával...

1 0
možnosti

Poslední video bylo vynikající. Je tragické, že někteří si pletou nacionalismus s skutečným vlastenectvím. Před deseti lety jsem se ještě slovu vlastenec smál, dnes už jsem pochopil. Zaplat pámbu, nejsem sám, a řady se postupně rozrůstají. Je zajímavé, že rozpad říše Římské, Německé i SSSR měly některé společné body- úpadek kultury, rozpad náboženství, zánik rodiny /předčasná smrt na vyžádání, potraty, homosexualismus, genderovství/...

0 0
možnosti

27. 1. 2014 21:59

Jak se projevovalo to genderovství (a co to vlastně je) v říši římské?

0 0
možnosti

Hnutí, které zve na prednášky elitního českého nácka, jednu z hlav Národního odporu Patrika Vondráka... To jistě bude nějaké velmi důvěryhodné hnutí. Pane Lhoťane, kam až vy umíte klesnoutRv

2 2
možnosti

Obával jsem se, že odtud vítr povane :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).