Ničeni kostelů multikulturalistům nevadí karikatury islámu ano

Ruská media zveřejnila zprávu o přepadení historického kláštera u města Vladčin. Historický malý Monastýr zesnutí svaté Bohorodice ze 4 století měla přepadnout skupina albánských muslimů, která ukradla vše co mělo nějakou cenu a zhanobili tuto křesťanskou památku.

V areálu kláštera pobývá pouze jedna řadová sestra, která i přes strach o svůj život nechce historickou památku opustit. Jak tato křesťanská asketka řekla je hrozné, že mezinárodnímu společenství (OSN, Evropská unie, USA apod.) vadí karikatury Mohameda, ale zničení křesťanských památek a klášteru albánskými muslimy po ovládnuti Kosova NATO a OSN jim vůbec nevadí.

Jak dále řekla obává se, že muslimové se vrátí a ona sama nebude schopna klášter před jejích útokem bránit. Podle informaci medii se nejedná o první útok v této oblasti a v lokalitách obydlených muslimy v Srbsku dochází opakovaně k útokům na křesťanské chrámy a posvátna místa.

Po vyhnáni srbských armádních jednotek z Kosova jednotkami NATO došlo také k projevům albánského teroru a útokům na křesťanské svatyně, ale bohužel jednotky NATO a OSN jim nijak nebránily a nechaly islámské nenávisti volný průběh.

Situace mezi albánským, převážně islámským, obyvatelstvem a srbskými obyvateli, je ukázkou toho, že když se smíchá islámská doktrína nadřazenosti nevěřícím (arabsky množné číslo kuffar) s národnostním šovinismem zrodí se ideologie ještě mnohem nebezpečnější.

Osud pravoslavných křesťanů je jen předzvěstí toho co se může odehrávat i ve zbytku Evropy při postupném nárůstu muslimské populace. Díky pěstování staleté nenávisti mezi jednotlivými dominancemi evropských křesťanů a jednotlivými evropskými národy budou islámci moci mistrně využívat jejich vzájemné řevnivosti k svému prospěchu jako tomu bylo v Kosovu.

Ukázka opakovaného vandalismu kosovských muslimů na křesťanských památkách anglicky zde.

Ukázka zvandalizovaných kostelů albánskými muslimy pod ochranou NATO.

Podrobnsoti k tomuto případu zde.

Podrobnosti k tomuto případu zde.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 6.1.2013 13:06 | karma článku: 31,22 | přečteno: 1841x