Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

někde už na to přišli a odpověděli stejnou mincí - na hrubý pytel... však to znáte...

http://www.youtube.com/watch?v=XDmaFehshys

0 1
možnosti
MT

Taky jsem si vsiml, ze PROSTITUJICI media, vlady a cast verejnosti jsou jaksi  NEHORAZNE, az fasisticky selektivni v techto pripadech.

2 1
možnosti
LJ

Bohužel i představitelé soc. dem. odsuzují karikatury Mohameda jako urážku náboženského cítění muslimů. Sami však klidně vyvěsili bilboardy s karikaturou katolického kněze, poněvadž katolíky je přeci možné urážet. Většina lidí si však této schizofrenie nevšimne.

12 1
možnosti

Protože soc.dem. jako taková je sama čistou formou demagogie, lži a populismu. Takže používání těchto praktik je jim vlastní a naprosto přirozené. Hlavně, když se zalíbí méně vzdělaným lidem.

8 1
možnosti
PP

To je ale hloupost - 35% albánců jsou pravoslavní křesťané - a jakkoliv se bývalý muslim, dnešní křesťan a zítřejší vyznavač bůhvíjakého, předpokládám, že zase podobně zhůvěřilého, náboženství snaží vydedukovat náboženské důvody, tak jde o balkánsky "klasické" národnostní třenice a nikoliv o nájezd krvelačného islámu na mírumilovné křesťsnství - oboje je velice obdobná snůška nesmyslů o stejném teoretickém bohu a navzájem si nemají co vyčítatRv

4 9
možnosti
LL

Jasně, kdo vi kdo jste vy když tak rád toužité po tom, aby muslimové zustali muslimy, nacisté nacisty a pod. Je velmi upřímné od vás přiznat, že 35 procent pravoslavných Albáncům nadšeně vypaluje pravoslavný kostel pravoslavných Srbů kvůli nacionalismu ... fakt logika hodna vás :-)

8 5
možnosti
Foto

Děkuji za článek. 

a ještě jeden detail. Čeští vlezdopr..e politici táké uznali nazávislost Kosova. Ne tak například Slovensko! Schálili to co my češi často kritizujeme - Novodobou Mnichovskou dohodu. Protože jak jinak nazvat stav, kdy je svobodné zemi ukradeno území a původní obyvatelé - Srbové - musí prchnout ze svých domů?! ;-O

Multikulturní svinstvo nám přinese jen problémy!

10 3
možnosti
ZK

Z70d58e42n81a 86K14o66č34í

6. 1. 2013 13:59

Tento škraloup jde hlavně na vrub Havla a knížete.!!

5 5
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).