Němečtí konzervativci prodávají svou zemi turecké expanzi

Co všechno jsou němečtí konzervativci ochotni učinit, aby získali podíl na moci? Jsou schopni, kvůli svým pomíjivým ambicím dokonce prodat i budoucnost své společnosti a vlasti? Odpovědí na tuto otázku je chování německé kancléřky Angely Merkelové a jejích podporovatelů CDU/CSU při vyjednávání s levicí. Společně se totiž domluvili, že umožní potomkům přistěhovalců mít dvojí občanství.

Toto se týká hlavně muslimských přestěhovalců z Turecka, kteří tak budu moci mít jak německé, tak turecké občanství. Několikaroční snaha tureckých vládních islamistů a německé levice je tak korunována prvním úspěchem. Jejich dalším cílem pak je, aby nárok na dvojí občanství neměly jen děti přistěhovalců, ale i jejich rodiče.
Položme si proto otázku: „Komu bude několikamilionová muslimská komunita tureckého původu v Německu věrná? Německé nevěřící společnosti nebo stále více se islamizujícímu Turecku?“
Jak český religionista Martin Klapetek ve své knize "Muslimské organizace v Německu, Rakousku a Švýcarsku" upozornil, již dnes ovládá Turecko německou muslimskou komunitu skrze muslimské duchovní a mešity, jež jsou pod kontrolou turecké vlády. (Podrobněji o tom píši v tomto článku zde.)

Zavedení dvojího občanství je tedy dalším krokem k posílení islámu a přizpůsobení si prostředí v německé společnosti, to vše v rámci plánované islamizace a turkizace německého státu. Vždyť sám premiér Turecka a známý antisemita a islamista Erdoğan se již nejednou rozčiloval nad tím, že Německo nutí Turky učit se německy. Podle jeho slov by měla být na prvním místě v Německu výuka turečtiny a pak (snad) i němčiny.Krok, který se Angela Merkelová a její konzervativci chystají učinit, je jasnou cestou do pekel velmi podobnou té, kdy se antický Řím "ve jménu budování blaha" zaprodal barbarům. - Stejně tak i paní Merkelová se svojí konzervativní stranou dávají svoji vlast všanc tureckým muslimům ke konečnému zúčtování islámu s bezbožnou Evropou. Jí a jejím konzervativním kolegům to vlastně může být jedno. Následky jejich politiky ponesou až jejich děti a vnuci.
A čím to je, že levice a strana zelených tak agilně pomáhají s ničením tisícileté evropské civilizace? Není se čemu divit, vždyť jejich ideologové již po desetiletí prohlašují, že je jejich cílem právě onu křesťansko-židovsko-antickou Evropu zničit ….
A co naši konzervativci a levice? Přidají se k německým konzervativcům a pomohou islámu a levici dobývat naši zemi a ničit její společnost? To ukáže budoucnost...

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 1.12.2013 17:45 | karma článku: 28,18 | přečteno: 1165x