Muslimové požadují, aby se český prezident omluvil islámu

Organizace islámské spolupráce (OIC) sdružující země, v nichž je odpadnutí od islámu či kritika zakladatele islámu postihována smrtí nebo vězením, ostře odsoudila českého prezidenta Miloše Zemana za jeho islamofobní projevy.

Podle muslimů vyvolává Zemanova kritika islámu nenávist a je proto potřeba, aby se Zeman islámu (tedy vlastně Alláhovi a Mohammedovi) omluvil. Je to až absurdní jak si vůbec představitelé zemí, v nichž vám hrozí poprava, věznění a mučení za kritiku islámu nebo odpadnutí od islámu, vůbec dovolují útočit na českého prezidenta a naši svobodu slova.

Jistě věřím, že najdou v řadách českých politiků, novinářů a občanů dost spojenců, kteří by byli nejraději, aby se o islámu mluvilo jen pozitivně a krásně. Nebo kteří jsou z islámu tak připosraní, že před nimi chtějí ustupovat stejně jako před nacismem. Přitom v České republice muslimové s klidem šíří nenávist vůči židům, křesťanům a ateistům. Popisuji to ve svých knihách Ježíš Kristus a islám či Islám a islamismus v České republice. 

Korunu všemu ovšem nasadil generální tajemník OIC Ijád Amín Madání, který vlastně tvrdí, že islám židům neubližoval. Ano, asi sází na nevzdělanost české populace. Ta moc pravdy o počátcích islámu vskutku neví. Třeba o tom, jak Mohammed vyvraždil několik židovských oáz a ty z žen a dětí, co přežily vyvražďování, prodal do otroctví či si je ponechal pro muslimy jako sexuální otrokyně. A před svou smrtí přikázal svým následovníkům, aby „vyčistili“ celý Arabský poloostrov od židů a křesťanů. Inu nádherný přiklad tolerance, že?

Varováním by také mělo být to, že podle muslimů prezident Zeman svými slovy škodí multikulturalismu. Ano, oni totiž potřebují, aby v Evropě vládl multikulturalismus, který podporuje jejich islamizační aktivity. A cokoliv, co ohrožuje multikulturalismus, tak vlastně ohrožuje i vítězství islámu.

Jak se tedy zachovají naši čeští spoluobčané? Budou před islámem připosraní jako západoevropské vlády a Brusel, nebo se mu naopak hrdinně postaví, tak jako se jejich dědové postavili nacismu? Ano, protože toto není o Zemanovi nebo multikulturalismu, ale o tom, zda na nás naše vnoučata budou vzpomínat jako na hrdiny nebo jako na zbabělce.

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 10.6.2014 10:25 | karma článku: 40,52 | přečteno: 2569x