Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Zeman není islanofob, ale je realista. Moc ho nemusím, ale tento jeho postoj je mi sympatický.

3 0
možnosti
Foto

Pana presidenta Zemana hodně silně nemusím, ale vyslovil názor, kterému patrně velká část českých občanů bude rozumět. 

Tak co má dělat? Když se za ten výrok omluví, urazí tím české občany. Když se neomluví, urazí musulmany.

Možná měl dříve myslet, než mluvil? Ale to on dost umí! Je prostořeký, je hulvát, je všechno možné, ale hloupý není.

Řekl to naprosto záměrně. Třeba chtěl naštvat Čechy, třeba machometány. Vyberte si.

0 1
možnosti
PS

Už mě tak nějak sérérété

0 0
možnosti
PS

P61e20t12e81r 73S43m17r59e77k

10. 6. 2014 16:28

Je dobre, že moslimovia Zemanove výroky komentujú, sami sa tak dostávajú do defenzívy, pretože Zeman má pochopiteľne pravdu.

5 0
možnosti
OF

V Istanbulu vedle náměstí Taxim je křesťanský kostel. Kostely patří k Istanbulu odjakživa.

Nesměly být vyšší než okolní mešita a nesměly vyzvánět. Křesťané byli občany druhé kategorie ale žili v klidu. Jeden velký vezír / takový osmanský Sobotka/ byl dokonce srbského původu. Poněkud kontrast ke křesťanské Evropě.

4.křížová výprava měla dobýt Jeruzalém, obrátila se však proti křesťanské Konstantinopoli / Istanbul /,křižáci město dobyli, zapálili , obyvatele povraždili a v Hagia Sophia pořádali orgie.Místní byli totiž ortodoxní křesťané. První křížová výprava po dobytí /Aleppa? / vyvraždila 30 000 muslimů , židů  a ortodoxních křesťan. Křižáci dokonce opékali nemluvńata na rožni.

Tem muslim má bohužel pravdu, autore, islám byl ve středověku i později tolerantní.

Kdepak skončili španělští židé po řadění inkvizice ? V Polsku ale i v Turecku.

Pokuď to autore nevíte, běžte se zahrabat a pište do Rudého práva. Teď jsme tolerantnější my, otázka jak dlouho. . Islám je poměrně ortodoxní, toť pravda, ale kdo říkal že tak bude navěky ? Mám pocit jako byste si chtěl také upéct svého muslima. Vaše články určitě uspokojí poněkud mentálně retardované čtenáře,  vzdělanější čtenář však žasne. RvRvRv

1 16
možnosti
OF

Ještě nedávno chodil v burce a teď machruje.;-DRv

0 16
možnosti
PV

P42a96v88e56l 77V76é41b18r

10. 6. 2014 11:24

Ať se na mě moderátor nezlobí (ale co, tak ať mě vymažou!), ale jsi pitomec. Jinak to nazvat nejde, tuhle dunící hloupost zabedněné hlavy, která své hýkání vydává za ohromný vtip.

Víš, chlapečku, chybu může udělat každý, ale ne každý si to dovede přiznat a ne každý dovede bojovat za to, aby někdo další tuto, pro naši civilizaci možná smrtelnou, chybu opakoval. To chce mimořádně silnou osobnost a já před panem Lhoťanem hluboce smekám!

13 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).