Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řešení velmi jednoduché! Povolit ambasádě odloučenou buňku u bydliště každého schvalovače přítomnosti těchto mírotvorců v ČR...

0 0
možnosti
Foto

Jsem kuřák. Největší hrůzu mám z těch, kteří přestali kouřit a začnou terorizovat jiné kvůli kouření. Pokud jde o konvertovaní na jinou víru je to ještě horší. Takže děkuji autorovi, že mi potvrdil mou životní zkušenost: Bože, ochraňuj nás od konvertitů. Ostatně nechápu, proč si autor stěžuje na špatnou práci kontrarozvědky. Kdyby pracovala podle jeho představ, byl by s jeho názory a společenskou kariérou jistě ve středu jejího zájmu a jistě ne jako „spolupracovník“.  Tedy možná dobrý provokatér, to by ještě tak šlo. Jinak bych se spíše přikláněl k názoru, že jeho veřejná činnost je jen perfektní krytí islámského teroristy. Může mluvit o štěstí, že zde nemáme „americké“ metody pro boj proti terorismu. Ale kdoví? Možná, že již někdo pilně analyzuje jeho „karmu“, tedy ty, kteří za ní stojí. Víte přeci před čím nás varoval pan Snowden?

2 2
možnosti

Nejhorší je, když se účelově lže. A je jedno z které stranyVZatím to je asi normální.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že když bloger zevšeobecňuje u Palestinců, tak mu to projde. Kdyby to samé udělal u Romů, tak je to rasismus a blog má v tu ránu v soukromých.

2 0
možnosti

A16d74a24m 37S78t28a55v35a

4. 1. 2014 18:10

Kdo v té souvislosti tehdy nenadával prezidentu Zemanovi, ať se přihlásí!

1 0
možnosti

Cesi to budou MUSET zamest pod koberec, Palestina je pod protekci EU, lejou se tam miliardy rocne, a jsou to ti spravni hosi. Co byste chtel aby male Cesko proti vsem delalo?

4 0
možnosti

Zdá se, že máte ve všem jasno. Já si zase myslím, že kdyby se udělala šťára na kdejakém velvyslanectví, tak bychom se nestačili divit. Palestinci byli prostě chyceni na švestkách. Doufejme, že se podaří objasnit, odkud se vzal ten výbuch.

A pokud jde o tu atomovou bombu - myslíte, že by jim Židi nějakou prodali?;-D

1 1
možnosti

jenze kdyz se najdou zbrane treba na ruske, nemecke, americke, japonske, brazilske, atd atd ambasade, bude to zprava v novinach ktera nikoho moc nezvedne ze zidle. To je jako zbran v rukou policistu, kdekoliv, i ve zkorumpovanem state, treba, a v rukou vrahu. kdyz dva delaji to same neni to to same, ooo jak pravdive.

1 0
možnosti
Foto

Skutečný průšvih.

Nejhorší je, že zřejmě máte pravdu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).